Οι πρώτες δηλώσεις της Χριστίνας Μπόμπα μετά την αποκάλυψη του φύλου των διδύμων (video)

Τι είπε για τα ονόματά τους;

Must Read

Την πιο όμορφη και ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα καθώς τα Χριστούγεννα έμαθαν ότι θα γίνουν γονείς και μάλιστα σε δίδυμα.

Το γνωστό ζευγάρι έμαθε χθες το φύλο των μωρών τους μέσα από μία όμορφη έκπληξη που τους είχαν ετοιμάσει οι δικοί τους άνθρωποι.

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε η Χριστίνα Μπόμπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φάνηκε η απερίγραπτη ευτυχία της όταν έμαθε ότι περιμένουν τελικά κοριτσάκια.

«Μάθαμε τα φύλλα των μωρών μας… και είμαστε τρισευτυχισμένοι! ?
Πριν λίγες μέρες ο γιατρός μας μας έδωσε έναν κλειστό φάκελο που πήγε απευθείας στους αγαπημένους μας φίλους που μας ετοίμασαν αυτήν την υπέροχη έκπληξη στο σπίτι μας (λιγότεροι από 9 ?) ! Ανυπομονούμε για την διπλή ευλογία που έρχεται και θέλαμε αυτήν την οικογενειακή μας στιγμή να τη μοιραστούμε με την ευρύτερη οικογένεια μας… εσάς! ♥️»

Η Φαίη Σκορδά σήμερα κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό» την πήρε τηλέφωνο με βιντεοκλήση για να της ευχηθεί.

Στην ερώτηση αν έχουν βρει το όνομα των κοριτσιών εκείνη απάντησε πώς δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε κάποιο όνομα.

«Το μάθαμε το Σάββατο, τότε έγινε το πάρτι. Το μάθαμε από τον γιατρό μας μέσα στην εβδομάδα. Μας έδωσε ένα κλειστό φάκελο και τον δώσαμε στα παιδιά των κουμπάρων μας και η αδερφή του Σάκη μας έστειλε τα μπαλόνια. Ακόμα δεν έχουμε βρει τα ονόματα, τα σκεφτόμαστε»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This