Ελένη Φιλίνη: «Πάνω στην σκηνή μέγας κωμικός με αρπάζει από το στήθος και μου το στρίβει» (video)

Τι αποκάλυψε για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη!

Must Read

Η Ελένη Φιλίνη είναι μία ηθοποιός η οποία έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες.  η ίδια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» αναφέρθηκε στο μείζον θέμα  που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα μέσα το τελευταίο διάστημα και αυτό είναι κακοποίηση στον εργασιακό χώρο.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει πέσει και αυτή θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στο παρελθόν.

«Δεν ανακαλύψαμε τώρα την Αμερική. Η σεξουαλική παρενόχληση υπήρχε και δεν μπορώ να καταλάβω κάποιοι άνθρωποι πώς το κάνουν. Για να αλλάξει αυτό πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία και η νομοθεσία», δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια περιέγραψε μία δική της εμπειρία

«Ήμουν μια φορά σε μια βιοτεχνία ρούχων, δειγμάτιζα ρούχα, με κόσμο, δούλευαν δίπλα οι υπάλληλοι και με το που βγαίνω με τα ρούχα τον βλέπω τσίτσιδο. Θυμάμαι τον εαυτό μου να με κυνηγάει και να αρπάζω ένα μπουκάλι ουίσκι και να του λέω θα στο φέρω στο κεφάλι αυτή τη στιγμή. Το μόνο που σκέφτηκα για να μην ουρλιάξω είναι η γυναίκα του. Από τότε φυσικά δεν ξαναπήγα εκεί ούτε κατά διάνοια».

Η Ελένη Φιλίνη είχε συνεργαστεί στο παρελθόν και με τον Γιώργο Κιμούλη, ωστόσο, όπως αποκάλυψε και η ίδια, η συνεργασία τους ήταν άψογη.

«Μόλις είχα βγει στο θέατρο, κανά δυο χρόνια. Δεν είχα κανένα πρόβλημα, δεν έχω κάτι να πω. Δεν έτυχε να ξαναδουλέψουμε, με τον αδερφό του έχω δουλέψει πολλές φορές, ο οποίος είναι εξαιρετικό παιδί».

Παρόλα αυτά φαίνεται να βίωσε μία άσχημη εμπειρία πάνω στη σκηνή όταν συμπρωταγωνιστούσε με έναν πολύ γνωστό κωμικό.

«Ήταν ένας μέγας κωμικός, ήμασταν επάνω στη σκηνή και με αρπάζει από το στήθος και μου το στρίβει. Δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω. Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσω ονομαστικά. Κάποιοι έχουν φύγει και θα στεναχωρήσω πολλά παιδιά. Είμαι της άποψης όταν συμβαίνουν τα πράγματα να τα καταγγέλλουμε την ίδια στιγμή», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This