Γιώργος Κιμούλης: «Δεν είναι η ώρα να μιλήσω» (video)

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης επέλεξε στάση σιωπής

Must Read

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μετά τις καταγγελίες συναδέρφων του διάσημου ηθοποιού και σκηνοθέτη, Γιώργου Κιμούλη.

Την Ζέτα Δούκα που κατήγγειλε πρώτη βίαιη συμπεριφορά, σωματική και ψυχολογική βία, ακολούθησαν κι άλλοι καλλιτέχνες οι οποίοι είτε φωτογραφίζουν, είτε καταδεικνύουν τον Κιμούλη για ανάλογα περιστατικά.

Σιγήν ιχθύος

Ο ίδιος έως τώρα κρατά σιγήν ιχθύος και δεν έχει πάρει θέση, ωστόσο σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day» και την Σταματίνα Τσιμτσιλή ο Γιώργος Κιμούλης ήθελε να απαντήσει στην πρώτη καταγγελία όμως δεν περίμενε την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα:  «Στην περίπτωση του κυρίου Κιμούλη, όπως θα θυμάστε, από την πρώτη στιγμή, ήθελε ο ίδιος να απαντήσει, ασχέτως αν μετά συνηγόρησαν πολλές ηθοποιοί εναντίον του και ίσως και ο ίδιος δε φανταζόταν την εξέλιξη που θα πάρει. Ο κύριος Κιμούλης ήταν πολύ ενεργός στο να απαντήσει και να πει τη δική του πλευρά το πρώτο 24ωρο, 48ωρο που υπήρχε μία καταγγελία της Ζέτας Δούκα. Μετά όταν άρχισαν να πληθαίνουν οι καταγγελίες εναντίον του, επέλεξε μια στάση σιωπής. Εμάς η δημοσιογράφος Βιβή Μπουγιούρα επικοινώνησε και προχθές μαζί του και της είπε πως “Δεν είναι η ώρα να μιλήσω, θα επανέλθω σύντομα”» δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This