Ο Γιώργος Παπαδόπουλος είπε «όχι» στην πρόταση γάμου που του έκανε η σύντροφός του (video)

«Ζηλεύω πάρα πολύ όταν φλερτάρουν την Γαλάτια»!

Must Read

Η ενασχόληση του με τη μουσική ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία και όταν ήταν 14 χρονών, δημιούργησε το πρώτο του μουσικό συγκρότημα με την ονομασία «Εξ Επαφής» όπου έπαιζαν σε σχολικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. Έλαβε επίσης διάφορες διακρίσεις σε μουσικούς διαγωνισμούς.

Ο λόγος για τον Γιώργο Παπαδόπουλο ο οποίος βιώνει μία δημιουργική περίοδο τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης έχει σχέση με τη σύντροφό του Γαλάτια, με την οποία μάλιστα έχουν αποκτήσει και ένα αγοράκι.

Το ζευγάρι δεν έχει παντρευτεί για κάτι το οποίο η σύντροφος του φαίνεται να μην είναι σύμφωνη, αφού, όπως αποκάλυψε και ο ίδιος στην εκπομπή «Happy Day», εκείνη του έχει κάνει πρόταση γάμου αλλά εκείνος αρνήθηκε.

«Αφού δεν χωρίσαμε με τη γυναίκα μου στην πρώτη καραντίνα, νομίζω ότι δεν πρόκειται να χωρίσουμε ποτέ. Βρήκαμε τρόπους μέσα στο σπίτι να περάσουμε ποιοτικό χρόνο και με το παιδάκι μας αλλά και μεταξύ μας. Η Γαλάτια είναι στην τσίτα λόγω του παιδιού και την καταλαβαίνω. Εγώ βρήκα κάτι ποιοτικό μέσα σε αυτό και αυτό είναι να περάσω χρόνο με τον γιο μου. Βλέπω να μεγαλώνει το παιδί μου μπροστά μου, μαζί μου και μαθαίνω πάρα πολλά από αυτόν. Εγώ έχω σκέψη για 2ο παιδάκι, η Γαλάτια το σκέφτεται».

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος δήλωσε ότι βοηθάει την σύντροφό του με τις δουλειές του σπιτιού αλλά και με το παιδί.

«Μαγειρεύω, σκουπίζω, πλένω τα μπαλκόνια αλλά δεν απλώνω. Έχω αλλάξει 1 εκατ. πάνες στη ζωή μου».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο γάμου, ο ίδιος απάντησε ότι «Υπάρχει σαν σκέψη να παντρευτούμε, όλα θα γίνουν όταν πρέπει. Είμαστε σαν παντρεμένοι. Η Γαλάτια νομίζω θέλει, μου έκανε και πρόταση στην Κύπρο. Μου ετοίμασε μια τούρτα στην οποία έγραψε “Το 2021 θα με παντρευτείς θες δεν θες” και της απάντησα όχι».

Ωστόσο ο γνωστός τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι ζηλεύει την Γαλάτια όταν κάποιος την φλερτάει.

«Με φλερτάρουν γυναίκες και είναι υγιές όλο αυτό. Και τη Γαλάτια τη φλερτάρουν και ζηλεύω πάρα πολύ. Δεν έχω κάνει κατινιές και να ψάχνω κινητά ποτέ. Δεν συγχωρώ την απιστία και ούτε περιμένω να τη συγχωρέσει και η σύντροφός μου. Έχω απατήσει και το έχω παραδεχθεί. Συμφωνία είναι η συμβίωση, αν την αθετήσεις τότε απλά σπάει».

Παράλληλα αποκάλυψε ότι είναι ανοιχτός σε προτάσεις που έχουν σχέση με την τηλεόραση.

«Μου έχει γίνει πρόταση για τηλεπαιχνίδι, έχω κάνει δοκιμαστικό και τώρα είμαστε σε συζητήσεις».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This