Πέμπτη 13/5/2021

Λυδία Σέρβου: «Ο άνθρωπος που μου σακάτεψε την ψυχή είναι ο μουσικοσυνθέτης Δήμος Μούτσης» (video)

Δεν είχε συμπληρώσει τα 15 της χρόνια!

Σοκ προκάλεσε πριν λίγες ημέρες η Λυδία Σέρβου με την αποκάλυψη της, μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ότι ένας πολύ πολύ γνωστός μουσικοσυνθέτης προσπάθησε να τη βιάσει στην τρυφερή ηλικία των 15 ετών.

Μάλιστα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δεν γίνεται» που προβλήθηκε την Κυριακή (31/01/2021), αποκαλύφθηκε  ότι υπάρχουν και άλλες κοπέλες οι οποίες έχουν δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από τον εν λόγω μουσικοσυνθέτη και η πιο πρόσφατη ήταν πριν ενάμιση χρόνο, όταν εκείνος δηλαδή ήταν 80 ετών.

Οι τρεις κοπέλες, οι οποίες έχουν βιώσει αντίστοιχο περιστατικό επικοινώνησαν με τη Λυδία Σέρβου και ήταν υπό σκέψη για το αν θα απευθυνθούν σε δικηγόρο προκειμένου να κατονομάσουν τον συγκεκριμένο άνθρωπο στον Εισαγγελέα.

«Έχω μιλήσει με την Λυδία και υπάρχουν άλλες τρεις περιπτώσεις γυναικών που της ανέφεραν ότι έπαθαν τα ίδια και μάλιστα σε μία συνέβη πριν από ενάμιση χρόνο – δηλαδή εκείνος ήταν σε ηλικία 80 ετών», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

H ίδια αρχικά δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομα του, ωστόσο μέσα από τη συνέντευξή της στα «Νέα» αποκαλύπτει πώς ο άνθρωπος που της στιγμάτισε τη ζωή με την αποτρόπαια πράξη του είναι ο Δήμος Μούτσης.

«Είχα αποφασίσει να μην αποκαλύψω το όνομά του λόγω της ηλικίας του κυρίως αλλά κι επειδή δεν έχω καμία άλλη απόβλεψη εκτός από τη σωτηρία της δικής μου ψυχής αλλά και άλλων παιδιών για τα οποία θα μπορούσε η καταγγελία μου να λειτουργήσει αποτρεπτικά. Εξάλλου ο άνθρωπος αυτός είναι 82 χρόνων. Λόγω όμως της μεγάλης έκτασης που πήρε το θέμα και επειδή δεν μου αρέσει να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, θα το πω. Ο άνθρωπος που σακάτεψε την ψυχή μου πριν καν συμπληρώσω τα 15 χρόνια είναι ο μουσικοσυνθέτης Δήμος Μούτσης. Και το λέω γιατί πρέπει να διευκρινίσω ρητά ότι δεν είναι άλλοι εμπνευσμένοι και καταξιωμένοι συνθέτες όπως ο Ξαρχάκος και ο Μαρκόπουλος τα ονόματα των οποίων κακώς αναμείχθηκαν από κάποιους», αναφέρει η γνωστή τραγουδίστρια.

Στην ερώτηση τι θα έλεγε στον συγκεκριμένο άνθρωπο σε περίπτωση που τον ξαναέβλεπε η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε πως «φοβάμαι κατ’ αρχάς πως θα με έπιανε και πάλι πανικός, εάν ιδίως ήμουν μόνη μου. Εάν, ωστόσο, έβρισκα τη δύναμη να ψελλίσω κάτι, θα ήταν ένα μεγάλο “κρίμα” για το ταλέντο που του έδωσε ο Θεός και για το αξιόλογο έργο του που προσωπικά δεν μπορώ να το διαχωρίσω από τον άνθρωπο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ