Σταμάτης Φασουλής: «Ας κατεβάσουμε τους τόνους και ας αφήσουμε τη Δικαιοσύνη ή τα θύματα να μιλήσουν» (video)

«Νόμιζα ότι ήμουν στη μαρκίζα πρώτο όνομα, από μικρό παιδί ήμουν ψωνάρα»

Must Read

O Σταμάτης Φασουλής είναι ένας διακεκριμένος σκηνοθέτης, ηθοποιός και συγγραφέας. Ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» αναφέρθηκε και στο επίμαχο θέμα που απασχολεί ιδιαίτερα το χώρο του θεάματος, τις τελευταίες ημέρες.

Αναφορικά με τις καταγγελίες συναδέλφων του για σεξουαλική, λεκτική και ψυχολογική βία που έχουν υποστεί από ανθρώπους του χώρου είπε πως «θα ήθελα να προστατεύσουμε το θέατρο, να αναλάβει η Δικαιοσύνη και μόνο η Δικαιοσύνη, να πάψει να γίνεται αυτό μια τσιχλόφουσκα σε όλες τις πρωινές εκπομπές, ό,τι είναι να λεχθεί να λεχθεί εκεί που πρέπει όπως πρέπει, να συμπαρασταθούμε στα θύματα αλλά από κει και πέρα το αναπαράγουμε το θέμα το βρίσκω λάθος. Δεν λέω να είμαστε σιωπηλοί, να είμαστε ενεργοί αλλά να σταματήσουμε να αναπαράγουμε το θέμα γιατί το θέατρο δεν είναι μόνο αυτό. Όταν έχεις να καταγγείλεις κάτι το καταγγέλλεις στον εισαγγελέα. Και αυτό έχω να πω για τα διάφορα social media όπου ο καθένας λέει τη γνώμη του επί παντός επιστητού. Ποιος τη ζήτησε τη γνώμη του; Κατηγορούν, καταδικάζουν άλλες φορές υπερασπίζονται. Καθίστε φρόνιμα! Και τουλάχιστον εμείς στο συνάφι. Ας κατεβάσουμε τους τόνους και ας αφήσουμε τη Δικαιοσύνη ή τα θύματα να μιλήσουν».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον εαυτό του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «στα προσωπικά τα κατάφερε καλύτερα από τα θεατρικά».

«Στην αρχή της καριέρας μου υπήρχε κάτι θρασύδειλο, δεν θέλω να το θυμάμαι. Δεν έχω καλή εντύπωση για το παρελθόν μου. Δεν έχω παράπονο από τον τρόπο που με δέχτηκαν αλλά από τον τρόπο που με δέχτηκα να κάνω όλη αυτή τη ζωή που έκανα. Θα μπορούσα να προσέξω περισσότερο την πνευματική μου διατροφή. Νόμιζα ότι ήμουν στη μαρκίζα πρώτο όνομα, από μικρό παιδί ήμουν ψωνάρα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This