Δευτέρα 26/7/2021

Η Μαρίνα Πατούλη πήρε θέση μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

Στο πλευρό των θυμάτων η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής

Παρέμβαση της Μαρίνας Πατούλη μετά την «καταιγίδα» αποκαλύψεων από γυναίκες που βρήκαν το θάρρος να καταγγείλουν τον εφιάλτη που έζησαν στον επαγγελματικό τους χώρο.

Η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής, συγκλονισμένη από τις καταγγελίες που πέφτουν βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, με ανάρτησή της στο Facebook, δηλώνει ότι στέκεται στο πλευρό των θυμάτων:

«Έχουμε συγκλονιστεί από τις τελευταίες αποκαλύψεις των Γυναικών που έχουν πέσει θύματα κάθε μορφής βίας ( σωματική, σεξουαλική, συναισθηματική, ψυχική ) μέσα από την οικογένεια, τον επαγγελματικό και ευρύτερα κοινωνικό χώρο. Ο σεβασμός στην ανθρώπινη ύπαρξη, η ατομική αξιοπρέπεια, ο αυτοσεβασμός, η προστασία των ανθρώπινων δικαιωμάτων, η εξάλειψη των φυλετικών και κοινωνικών διακρίσεων πρέπει να αποτελέσουν το εφαλτήριο για την προστασία της ανθρώπινης ύπαρξης ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, κοινωνικής, οικονομικής προέλευσης. Όλοι μαζί για την καταπολέμηση της βίας κ της φυλετικής εκμετάλλευσης!» έγραψε στην ανάρτησή της.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ