Πέμπτη 5/8/2021

Έχασε τον ύπνο του ο Πασχάλης Τσαρούχας μετά τη βροχή καταγγελιών (video)

Ο Πασχάλης Τσαρούχας συγκλονισμένος για την χιονοστοιβάδα καταγγελιών στον χώρο του θεάτρου, ετοιμάζεται να συγκαλέσει συμβούλιο με τα μέλη του Πειθαρχικού του ΣΕΗ, με την ιδιότητα του προέδρου.

Μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του Πειθαρχικού του Σωματείου Ηθοποιών, μίλησε για τις καταγγελίες που έχουν φτάσει στο γραφείο του αλλά και τη βροχή τηλεφωνημάτων που δέχεται τις τελευταίες ώρες. Φανερά ανήσυχος, ο κ. Τσαρούχας παραδέχτηκε: «Έχω χάσει τον ύπνο μου με τις καταγγελίες σε βάρος συναδέλφων».

Φάκελοι και τηλεφωνήματα

«Από χθες υπάρχουν φάκελοι στο γραφείο, ενώ έχουν γίνει και τηλεφωνικά αρκετές καταγγελίες. Δεν γνωρίζουμε ακόμη εάν μπορούν να φτάσουν μέχρι τη δικαιοσύνη, πριν ανοιχτούν και συμβουλευτούμε τους νομικούς. Εμείς ούτως ή άλλως, λειτουργούμε ενδοσωματειακά, δεν υποκαθιστούμε ούτε το νομικό ούτε το αστικό δίκαιο» ξεκαθάρισε ο κ. Τσαρούχας.

«Θα αξιολογήσουμε τις όποιες καταγγελίες, είμαστε υποχρεωμένοι να καλέσουμε και τα δύο μέρη με τους μάρτυρές τους, ή τους δικηγόρους τους εάν επιθυμούν και από εκεί και πέρα να συνεδριάσουμε και να διευθετήσουμε το θέμα με τον τρόπο που ορίζει ο εσωτερικός κανονισμός» πρόσθεσε.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ