Έχασε τον ύπνο του ο Πασχάλης Τσαρούχας μετά τη βροχή καταγγελιών (video)

Must Read

Ο Πασχάλης Τσαρούχας συγκλονισμένος για την χιονοστοιβάδα καταγγελιών στον χώρο του θεάτρου, ετοιμάζεται να συγκαλέσει συμβούλιο με τα μέλη του Πειθαρχικού του ΣΕΗ, με την ιδιότητα του προέδρου.

Μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του Πειθαρχικού του Σωματείου Ηθοποιών, μίλησε για τις καταγγελίες που έχουν φτάσει στο γραφείο του αλλά και τη βροχή τηλεφωνημάτων που δέχεται τις τελευταίες ώρες. Φανερά ανήσυχος, ο κ. Τσαρούχας παραδέχτηκε: «Έχω χάσει τον ύπνο μου με τις καταγγελίες σε βάρος συναδέλφων».

Φάκελοι και τηλεφωνήματα

«Από χθες υπάρχουν φάκελοι στο γραφείο, ενώ έχουν γίνει και τηλεφωνικά αρκετές καταγγελίες. Δεν γνωρίζουμε ακόμη εάν μπορούν να φτάσουν μέχρι τη δικαιοσύνη, πριν ανοιχτούν και συμβουλευτούμε τους νομικούς. Εμείς ούτως ή άλλως, λειτουργούμε ενδοσωματειακά, δεν υποκαθιστούμε ούτε το νομικό ούτε το αστικό δίκαιο» ξεκαθάρισε ο κ. Τσαρούχας.

«Θα αξιολογήσουμε τις όποιες καταγγελίες, είμαστε υποχρεωμένοι να καλέσουμε και τα δύο μέρη με τους μάρτυρές τους, ή τους δικηγόρους τους εάν επιθυμούν και από εκεί και πέρα να συνεδριάσουμε και να διευθετήσουμε το θέμα με τον τρόπο που ορίζει ο εσωτερικός κανονισμός» πρόσθεσε.

https://www.youtube.com/watch?v=XCM3xRppZow

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This