Mad Clip: «Δε γουστάρω τη Δέσποινα Βανδή γιατί νιώθω ότι σνομπάρει την τραπ σκηνή» (video)

Must Read

Ο Παναγιώτης «Πίτερ» Αναστασόπουλος πιο γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Mad Clip είναι Ελληνοαμερικανός ράπερ/τράπερ. Του βήματα στο χώρο της μουσικής ήταν σε ηλικία 27 ετών, όταν ο TAKI TSAN τον βοήθησε να βγάλει το πρώτο του single με τον τίτλο «trelos».

Ο Mad clip έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το 2017 με το τραγούδι «Dealer» έκτοτε ακολούθησαν και άλλες επιτυχίες όπως είναι το όπως το «ΜΑΜΑ», «Kotera», «Sinthikes».

Ο γνωστός τράπερ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark» και μίλησε για για το πώς προέκυψε το όνομα Mad Clip αλλά και για το ξεκίνημα της καριέρας του.

«Ήταν ένα ψευδώνυμο που είχα από μικρός. Βγάζει μια τρέλα. Είναι διπλό το μήνυμα. Το Clip είναι ο γεμιστήρας. Το κάθε γράμμα είναι μια λέξη» ανέφερε αρχικά για το πως βγήκε το όνομά του και συνέχισε μιλώντας για το πως ξεκίνησε η καριέρα του στην Ελλάδα.

«Είναι λίγο τρελό το πως έχει συμβεί όλο αυτό. Όταν ξαναήρθα στην Ελλάδα το 2016 ήρθα με ένα στόχο….. Το 2016 ήρθα από Λονδίνο. Είμαι από Νέα Υόρκη, μεγάλωσα εκεί αλλά πριν έρθω στην Ελλάδα ήμουν για λίγο στο Λονδίνο. Με την κοπέλα που ήμουν εκείνη την περίοδο, αρρώστησε ο παππούς της και επιστρέψαμε στην Ελλάδα. Εγώ είχα το στόχο μου, το κυνηγούσα και στην Αμερική στα αγγλικά, είναι δύσκολη η αγορά εκεί, είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός, είναι δύσκολα τα κυκλώματα ειδικά για έναν λευκό ράπερ».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον τρόπο ζωής των ράπερ αλλά και στους στίχους των τραγουδιών τους οι οποίοι για πολλούς είναι κατακριτέοι.

Αναφορικά με τους haters είπε «Τους αγαπάω και αυτούς, αν δεν έχεις και λίγο hate… Θέλει και λίγο hate για να νιώθεις ότι κάτι κάνεις καλά. Με πείραξε το hate στη φάση του κορωνοϊού, πολύς κόσμος έχει καταστραφεί αυτή τη περίοδο και μου στέλνουν μηνύματα που μου εύχονται να καταστραφώ. Είναι κακό να θέλει ο άλλος τόσο πολύ να αποτύχεις» .

Ο Mad clip με τους περισσότερους ράπερς έχει καλή σχέση, ωστόσο δεν έχει τόσο καλή άποψη για τον TUS, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά, τον θεωρεί «καραγκιόζη» και ότι «κάπου έχασε το παιχνίδι».

Έπειτα αναφέρθηκε στη Δέσποινα Βανδή την οποία και δεν συμπαθεί καθώς θεωρεί ότι μιλάει με απαξιωτικό τρόπο για την τράπ μουσική.

«Γουστάρω Βίσση. Δε γουστάρω Βανδή, δε μου έχει κάνει κάτι η γυναίκα. Βλέπω όμως πως μιλάει για την τραπ σκηνή και είναι σαν να τη σνομπάρει λίγο. Ήταν κάτι που έγινε στο J2US και ήταν να πουν το “Caliente”, δε μου άρεσε ο τρόπος που αναφέρθηκε στο τραγούδι, “ο Θεός να το πει τραγούδι” είπε. Γιατί να το πεις αυτό, τι είναι; Eγώ θέλω να υπάρχει σεβασμός»

Ο Mad Clip αν και γεννήθηκε στην Ελλάδα, επειδή οι γονείς του χώρισαν σε πολύ μικρή ηλικία αναγκαζόταν να πηγαινοέρχεται στην Αμερική.

«H μάνα μου και ο πατέρας μου ήρθαν πρώτη φορά στην Αθήνα το 1999. Είμαι από χωρισμένη οικογένεια. Ήμουν λίγο μπαλάκι. Ήμουν μια στη μια γιαγιά και τον παππού, μια στην άλλη γιαγιά. Την πληρώνουν λίγο τα παιδιά… Εγώ τα έχω καλά με όλους. Όταν χωρίζουν οι οικογένειες έχουν την κακή συνήθεια η μια οικογένεια να κράζει την άλλη….Όλοι ξαφνιάζονται όταν βλέπουν πόσο ευγενικός είμαι», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος δεν δίστασε να αναφερθεί και στην προσωπική του ζωή, καθώς είναι σε σχέση εδώ και 4 χρόνια με την αγαπημένη του σύντροφο Αρετή, αλλά και στο ενδεχόμενο ενός παιδιού.

«Είμαι σοβαρός, έχω το κορίτσι μου. Είμαι ερωτιάρης…. Με την Αρετή είμαστε μαζί από το 17. Είμαστε μαζί πριν γίνει το μεγάλο μπαμ. Το έχει διαχειριστεί πολύ καλά. Με έκανε πιο έξυπνο, πιο δυνατό… Μια γυναίκα πρέπει να ξεχωρίζει τι είναι το επαγγελματικό και τι δεν είναι. Αν εγώ είμαι κύριος και δε δίνω δικαιώματα…. Όταν συγκατοικείς με κάποιον είναι σαν να είσαι παντρεμένος.

Ο γάμος γίνεται Official όταν κάνεις παιδιά, εκεί είναι η πραγματική δέσμευση. Δεν μου έχει γεννηθεί ακόμα η επιθυμία να γίνω πατέρας. Πρέπει να εξασφαλίσω ακόμα κάποια πράγματα για να φέρω έναν Junior».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This