Παύλος Χαϊκάλης για Ηλιάνα Αραβή: «Ζητάω δημόσια συγγνώμη, αλλά ήμουν ερωτευμένος μαζί της!» (video)

«Είμαι αρσενικό "παλιάς κοπής" - όταν μου αρέσει μια γυναίκα, δεν τα παρατάω εύκολα»

Must Read

Καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του OPEN βρέθηκε… οικειοθελώς ο Παύλος Χαϊκάλης, προκειμένου να απαντήσει στις καταγγελίες της ηθοποιού Ηλιάνας Αραβή, η οποία τον κατηγόρησε, χωρίς, ωστόσο, να τον κατονομάσει, ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά

Το πρωί του Σαββάτου, η Ηλιάνα Αραβή κατέθεσε τη δική της εμπειρία στη συγκεκριμένη εκπομπή, σχετικά με έναν «γνωστό κωμικό ηθοποιό, ο οποίος την παρενόχλησε σεξουαλικά». Από τα λεγόμενά της και σχετική ανάρτησή της στο Facebook, φάνηκε, τελικά, πως αναφερόταν στον Παύλο Χαϊκάλη.

Δείτε επίσης: Ο Παύλος Χαϊκάλης για τις καταγγελίες των συναδέλφων του: «Έχουμε θεοποιήσει ανθρώπους που δεν θα έπρεπε» (video)

Και, σήμερα το πρωί, ο καταξιωμένος κωμικός εμφανίστηκε, με τη σειρά του, ενώπιον της Σίσσυς Χρηστίδου, αποφασισμένος να απαντήσει σε όσα του καταλόγισε η ηθοποιός. «Να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου; Το θεωρώ λάθος. Δεν ακυρώνω τα λόγια της», είπε, μεταξύ άλλων, ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Την Ηλιάνα την είχα μαθήτρια. Την Ηλιάνα τη γνώρισα 19 ετών και όχι 17 μισό. Έχω ευαισθησία με το θέμα του ανήλικου. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Την φλέρταρα διακριτικά στην αρχή, όπως είπε και η ίδια. Της το εξήγησα ευγενικά. Δεν της είπα “θα αποδεχθείς τις ορέξεις μου για να σε στείλω στην οντισιόν”. Το ήξερε το ενδιαφέρον μου. Εκείνη ήταν κυρία. Με απέφευγε με ωραίο τρόπο. Αλλά, εγώ είμαι αρσενικό “παλιάς κοπής”. Όταν μου αρέσει μια γυναίκα, δεν τα παρατάω εύκολα. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Όλο αυτό τον καιρό δεν την είχα προσβάλει ούτε σαν γυναίκα, ούτε σαν καλλιτέχνη», επισημαίνει ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Εκφράστηκα έντονα συναισθηματικά»

«Φτάνουμε στο περιβόητο τηλεφώνημα. Η αλήθεια είναι πως εκφράστηκα έντονα συναισθηματικά. Όταν μιλάς σε μια γυναίκα και της λες για τον πόθο σου, τότε μπορεί να “ξεφύγεις”. Της ζητάω δημόσια συγγνώμη. Και στον πατέρα της και στη μητέρα της. Ίσως ήρθε σε πίεση. Όταν, όμως, μου είπε “σας βλέπω σαν τον μπαμπά μου”, σταμάτησα. Και μετά στη σχολή λέει ότι την αγνόησα. Eίναι ένα υπέροχο πλάσμα και μια σπουδαία ηθοποιός. Να δεχτώ το λάθος στην έκθεση του ερωτισμού μου, αλλά δεν θα χρεωθώ την “πτώση του Βυζαντίου”», είπε για την συγκεκριμένη καταγγελία ο γνωστός ηθοποιός.

«Zητάω δημόσια συγγνώμη, αν έχω υπερβεί τα όρια. Να βρούμε τα όρια μεταξύ της ερωτικής έκφρασης και της σεξουαλικής παρενόχλησης», κατέληξε.

  • Δείτε τις δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη στο «Έλα Χαμογέλα»:

Έγινε έξαλλη

Η Ηλιάνα Αραβή, η οποία έγινε γνωστή από το σίριαλ «Τατουάζ», κατήγγειλε χθες Σάββατο, ότι στα 17 της χρόνια έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από πασίγνωστο κωμικό ηθοποιό, στη δραματική σχολή όπου φοιτούσε. Η Κύπρια ηθοποιός, διευκρίνισε ότι δεν είχε σκοπό να μιλήσει, αλλά έγινε έξαλλη, όταν είδε τον συγκεκριμένο ηθοποιό να βγαίνει στην τηλεόραση και να υπερασπίζεται τις γυναίκες που έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Έγινα έξω φρενών, γιατί ο ηθοποιός αυτός έκανε δηλώσεις και υποστήριζε τις γυναίκες που έκαναν τις καταγγελίες», είπε στην εκπομπή η Ηλιάνα Αραβή και συνέχισε: «Μιλάω για γνωστό κωμικό ηθοποιό. Ήταν ευγενικός στην αρχή αλλά μετά έπαθα σοκ. Το είχα πει στους γονείς μου, αλλά φοβόμουν να το πω στη σχολή. Μου έκανε μάθημα στη δραματική σχολή. Άρχισε να με φλερτάρει, αλλά ήταν διακριτικός στην αρχή. Με είχε πάει σε μια οντισιόν σε σίριαλ. Δεν με πήραν στη σειρά. Εκείνος συνέχισε να με φλερτάρει. Με πήρε τηλέφωνο ένα πρωί, αυνανιζόταν και ήθελε να συμμετέχω και εγώ. Μου είχαν κοπεί τα πόδια. Του είπα ότι δεν θέλω, ότι σε βλέπω σαν πατέρα μου. Για μένα ήταν είδωλο. Έπαθα σοκ. Μετά από χρόνια έμαθα ότι το έκανε στη σχολή και σε άλλες κοπέλες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This