Έξω φρενών η Κατερίνα Κιανούργιου: «Tους έχουν θεοποιήσει οι πάντες και αυτοί κάνουν αυτά τα τέρατα σε ανήλικα παιδάκια» (video)

Οι σοκαριστικές περιγραφές της μηνυτήριας αναφοράς του θύματος και το σπουδαίο μήνυμα που ήθελε να περάσει!

Must Read

Ακόμη μία καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας η οποία σοκάρει το πανελλήνιο. O λόγος για τον τότε 15χρονου που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από πασίγνωστο σκηνοθέτη και ηθοποιό.

Μετά από 26 ολόκληρα χρόνια το θύμα βρήκε τη δύναμη να υποβάλει μήνυση μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του.

Αξίζει να σημειωθεί πώς είναι η δεύτερη καταγγελία εναντίον του εν λόγω σκηνοθέτη, καθώς προηγήθηκε συνέντευξη σε έντυπο μέσο από ηθοποιό που δέχτηκε άγρια σεξουαλική επίθεση από το συγκεκριμένο άνθρωπο.

Η εκπομπή «Πρωινό» αποκάλυψε τις περιγραφές της μηνυτήριας αναφοράς του θύματος, οι οποίες προκαλούν ανατριχίλα.

«Όλα έγιναν το 1995 όταν το θύμα ήταν 15 ετών και υπέστη σεξουαλική επίθεση. Περιγράφει ότι έπεσε θύμα βιασμού και αποπλάνησης. Υπήρξε συστηματικός σε βασανιστικές πράξεις και μία συναισθηματική εξάρτηση με αποτέλεσμα το παιδί μετά από λίγους μήνες να νιώθει ερωτευμένο με τον θύτη. Το ανήλικο αγόρι μετέβαινε σπίτι του και περίμενε απ΄έξω υπομονετικά μέχρι να βγουν άλλοι ανήλικοι για να εισέλθει με τη σειρά του. Είχε πλέον μαζί του σχέση εξάρτησης».

Αυτό το πολύ σοβαρό θέμα συζητήθηκε και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε». Ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Γιάννης Πουλόπουλος μάλιστα, επικοινώνησε με τον θύμα και μέσα από την εκπομπή θέλησε να περάσει ένα πολύ σπουδαίο μήνυμα.

«Αν υπάρχουν ανήλικα θύματα να ξέρουν ότι δεν φταίνε, ασχέτως με τη σεξουαλική τους ταυτότητα να πάνε στον Εισαγγελέα. Δεν γίνεται δουλειά από την τηλεόραση και τα social. Οι καταγγελίες πρέπει να γίνονται επίσημα. Μόνο αγάπη δώστε στα παιδιά και συμπαρασταθείτε μας. Το έχουμε ανάγκη. Δώστε το μήνυμα να μιλήσουν όσοι έχουν εμπειρία ως ανήλικοι».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής ούσα συναισθηματικά φορτισμένη, ξέσπασε μόλις έμαθε ότι ο πατέρας του ανήλικου ήταν συνεργάτης με τον εν λόγω σκηνοθέτη.

«Με έχει πιάσει σφίξιμο στο στομάχι, έχω τάση για εμετό. Όλα αυτά τα θέματα αυτές τις μέρες δεν μπορώ να τα παρουσιάσω. Δυσκολεύομαι γιατί αυτοί οι άνθρωποι που κατηγορούνται τώρα, τόσα χρόνια έχουν το απίστευτο respect, περνάμε από δίπλα τους και μας φτύνουν. Είναι ένα συγκεκριμένο γκέτο, μια κλίκα, που τους έχουν θεοποιήσει οι πάντες και αυτοί κάνουν αυτά τα τέρατα σε ανήλικα παιδάκια. Δεν είμαι γονιός, αλλά αν είχα την παραμικρή υποψία για κάτι τέτοιο θα τον έπιανα με τα ίδια μου τε χέρια. Δεν μπορώ. Δεν το θέλω αυτό το θέμα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This