Πέτρος Φιλιππίδης: Τίτλοι τέλους για τη συνεργασία του με το θέατρο Μουσούρη (video)

Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από τον επιχειρηματία του θεάτρου Μουσούρη, Κάρολου Παυλάκη.

Must Read

Μετά τις καταγγελίες από γνωστές ηθοποιούς εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση, ο γνωστός ηθοποιός απομακρύνθηκε από τη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», καθώς επίσης αφαιρέθηκαν και όλα τα βίντεο του ηθοποιού από το κανάλι της ΕΡΤ στο YouTube.

Παράλληλα όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», φαίνεται πώς «έπεσαν τίτλοι τέλους» και για τη συνεργασία του εν λόγω ηθοποιού με το θέατρο Μουσούρη με το οποίο συνεργαζόταν εδώ και 20 χρόνια

Ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη αν ισχύει ή όχι αυτή η έντονη φημολογία. Ο επιχειρηματίας του θεάτρου Μουσούρη Κάρολος Παυλάκης είναι αυτός που θα κάνει την επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη από το θέατρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This