Το ξέσπασμα του Παύλου Χαϊκάλη για τα πυρά που δέχεται και η επίσημη καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή στο ΣΕΗ (video)

Έγινε τελικά καταγγελία εναντίον του γνωστού ηθοποιού.

Must Read

Πριν λίγες ημέρες Ηλιάνα Αραβή, είχε καταγγείλει στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα», τον Παύλο Χαϊκάλη για σεξουαλική παρενόχληση, τον οποίο όμως δεν είχε κατονομάσει. Ο ίδιος Ωστόσο μέσα από την ίδια εκπομπή ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από τη νεαρή ηθοποιό για την απρεπή συμπεριφορά του.

Παρόλα αυτά ο γνωστός κωμικός δέχθηκε πυρά κυρίως για τη δήλωση του ότι είναι «άντρας παλαιάς κοπής». Ο ίδιος σήμερα μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» και ξέσπασε για όλα όσα τον κατηγορούν, ενώ αναφέρθηκε και στην ανάρτηση που έκανε η Έλενα Ακρίτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η οποία μάλλον απευθυνόταν σε εκείνον.

«Δεν ήταν ξεκάθαρα, γιατί ενώ μίλησα ξεκάθαρα δεν εκτιμήθηκε τίποτα από όλα αυτά που είπα. Παρουσιάστηκε λες και έχω τελέσει την πράξη στο τηλέφωνο, ενώ έδωσα άλλες διευκρινήσεις. Δεν έγιναν κατανοητές. Να το επαναλάβω λοιπόν, είπα ότι δεν ακυρώνω τα λόγια της κοπέλας, για να μη θεωρηθεί ότι προσβάλω κάποιον, επειδή ουσιαστικά ο καταγγέλων στη συνείδηση του κόσμου έχει πάντοτε δίκιο. Είπα να οριοθετήσουμε και να φωτίσουμε τα γεγονότα. Δεν τέλεσα τηλεφωνικά ποτέ την πράξη. Υπάρχουν δύο περιπτώσεις ή έχω τελέσει την πράξη που σημαίνει ότι θα μπορούσε να μου κλείσει το τηλέφωνο ή ότι ουσιαστικά λόγω του ότι ήμουν ερωτευμένος εξέφρασα την ερωτική μου διάθεση.

Ακούστε με εγώ σταυρώνομαι για πράγματα που δεν είμαι κατηγορούμενος. Εγώ φωτογραφήθηκα και βγήκα γιατί δεν φοβάμαι. Δεν υπάρχει καταγγελία αυτή τη στιγμή σταυρώνομαι από τα μέσα, για κάποια πράγματα που δεν υπάρχει καταγγελία. Βγήκα χωρίς να προσβάλλω κανέναν! Αν έκανα τι; Συγγνώμη τι έκανα;

Ευχαριστώ πολύ την κ. Ακρίτα που την ξέρω τόσα χρόνια, που μου δίνει μια κλωτσιά να πάω ακόμη παρακάτω. Την ευχαριστώ πολύ και δεν της κρατάω καμία κακία. Την εκτιμώ και την αγαπώ πολύ. Ένας άντρας παλαιάς κοπής σημαίνει ότι ξέρει πως να φέρεται στις γυναίκες, ξέρει τα όρια του και επίσης ξέρει και τα όρια που του αφήνουν οι άλλοι. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Όποιος καταλαβαίνει, καταλαβαίνει τι σημαίνει άντρας παλαιάς κοπής. Δεν με καταλαβαίνετε. Ζήτησα δημόσια συγγνώμη, ούτε αυτό έγινε κατανοητό. Δεν έγινα κατανοητός, δεν πειράζει» δήλωσε ο Παύλος Χαϊκάλης στην εκπομπή Ευτυχείτε.

Η Ηλιάνα Αραβή τελικά κατήγγειλε επίσημα το γνωστό κωμικό στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, εξηγώντας ότι τον συγκεκριμένο ηθοποιό τον γνώρισε στη δραματική σχολή που φοιτούσε.

«Κορίτσια εγώ μίλησα!!! Η σειρά σας τώρα!!! Έγινε η #αρχη για τον συγκεκριμένο άνθρωπο! Ξέρω ότι είστε πολλές! Βγείτε, μιλήστε γιατί επιτέλους ήρθε η ώρα!!!

Το #ΣΕΗ είναι εξαιρετικά υποστηρικτικό, ο κύριος #Μπιμπιλας και κύριος #Παναγοπουλος ευγενέστατοι και #διπλα μας!!!

Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα! Ας μπουν τα πράγματα στην θέση τους! Αυτό δεν είναι το #θεατρο που ξέρουμε, δεν είναι το θεατρο που επιλέξαμε! Ας το γεμίσουμε #φως γιατί μόνο αυτό του αξίζει!!! #ειμαστεολοιμαζι #eimasteoloimazi #metoo #elaxamogela» έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου T-Live έφερε στο φως της δημοσιότητας στην επίσημη καταγγελία της ηθοποιού.

ο Παύλος Χαϊκάλης ήταν καθηγητής της εν λόγω ηθοποιού στη δραματική σχολή. ο ίδιος της πρότεινε να να πάρει μέρος στην πολύ πετυχημένη σειρά 50-50 που πρωταγωνιστούσε ο ίδιος. Στη συνέχεια όμως άρχισε να της τηλεφωνεί χρησιμοποιώντας χυδαία φρασεολογία.

«Ούσα σοκαρισμένη προσπάθησα να τον μεταφέρω στην τάξη, λέγοντάς του ότι τον βλέπω σαν μπαμπά μου και ακολούθως διέκοψα την τηλεφωνική επικοινωνία. Έκτοτε ο καταγγελλόμενος δεν επιδίωξε να με παρενοχλήσει σεξουαλικώς» επισημαίνεται στο κείμενο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This