Ιάκωβος Μυλωνάς: «Σκηνοθέτης σε οντισιόν Εθνικού Θεάτρου άνοιξε την πόρτα με τη ρόμπα και μου είπε“είμαι γκέι”» (video)

«Ο άλλος μου είπε ότι με την αξιοπρέπεια που έχω εγώ, δεν θα κάνω ποτέ καριέρα»

Must Read

Τον δικό του δρόμο αποφάσισε να χαράξει ο ηθοποιός Ιάκωβος Μυλωνάς μετά από τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που είχε υποστεί στο παρελθόν στο χώρο του θεάτρου.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «Μαρία η άσχημη», μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου T-Live και αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν γίνει από συναδέλφους του σχετικά με τη σεξουαλική και λεκτική βία, αποκαλύπτοντας ότι προτίμησε να απέχει από αυτό το «κύκλωμα» γιατί δεν ήθελε να γίνει σαν όλους αυτούς που κατηγορούνε.

«Εγώ προσωπικά έχω βιώσει τέτοιες καταστάσεις άπειρες… Από τη στιγμή που ήρθε η πρόσκλησή σου για την εκπομπή και είπα ότι θα έρθω σε σένα, φαντάζομαι ότι δε θα κοιμήθηκαν αρκετοί ομοφυλόφιλοι σκηνοθέτες. Γνωστοί σκηνοθέτες που έλεγες “Αχ Θεέ μου θα βρω δουλειά και θα ανοίξει η καριέρα μου”- να σου συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο… Ο ένας σκηνοθέτης να σου ανοίγει την πόρτα με τη ρόμπα και να σου λέει “είμαι γκέι” σε οντισιόν Εθνικού Θεάτρου. Δικό μου βίωμα είναι αυτό. Και να μου λέει “είσαι κι εσύ γκέι; Θες να κάνουμε κάτι;”. Δεν είναι ότι βρεθήκαμε σε κάποιο μπαρ. Νιώθεις άσχημα που δεν είσαι ομοφυλόφιλος.

Ο άλλος μου είπε ότι με την αξιοπρέπεια που έχω εγώ, δεν θα κάνω ποτέ καριέρα και ότι δεν βλέπω τους ζεν πρεμιέ που όλα τα σφάζουν και όλα τα μαχαιρώνουν. Βγάζανε ονόματα που όλοι κάνανε τα πάντα με όλους κι εσύ έπρεπε να το κάνεις αυτό για να υπάρξεις σε αυτό το κύκλωμα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This