Ελένη Τζώρτζη: «Mε είχε κλειδώσει μέσα σε ένα δωμάτιο και προσπαθούσε να με βιάσει» (video)

«Με απέλυσε γιατί δεν έκανα "τη δουλειά του"».

Must Read

Ξέσπασε η ηθοποιός Ελένη Τζώρτζη για όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα σχετικά με τις καταγγελίες των συναδέλφων που υπέστη σεξουαλική παρενόχληση.

Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε ότι σε ηλικία 45 ετών αποπειράθηκε να την βιάσει γνωστός σκηνοθέτης, ο οποίος στη συνέχεια την απέλυσε καθώς όπως λέει και η ίδια χαρακτηριστικά «δεν έκανε τη δουλειά του».

«Η δουλειά του ηθοποιού δεν είναι επίδειξη εξουσίας και παιχνίδι εξουσίας. Δεν υπάρχει τίποτα που να μας καλύπτει εμάς, τις γυναίκες ειδικότερα, από την κακοποίηση αυτού του είδους. Φτάσαμε στο σημείο η πολιτισμένη κοινωνία μας να θεωρεί κακούργημα τον βασανισμό των ζώων με δέκα χρόνια κάθειρξη και θεωρεί πλημμέλημα τη σεξουαλική κακοποίηση. Πώς θα αποδείξω εγώ ότι με είχε κλειδώσει κάποιος μέσα σε ένα δωμάτιο και προσπαθούσε να με βιάσει; Είτε το κατάφερε είτε όχι, πείτε μου πώς θα το αποδείξω. Γιατί δεν ήξερα, όπως μου είπε, πώς γίνονται οι καριέρες» και συνέχισε λέγοντας:

«Και του απάντησα ότι αν ήθελα να κάνω τέτοιου είδους καριέρα, θα την έκανα όταν ήμουν 20 και είχα άγνοια. Στα 45 μου πας να μου επιβάλλεις αυτό το πράγμα και νομίζεις ότι θα το ανεχτώ; Μπορεί να σε πάρει και το 166, θα σε δείρω, άνοιξέ μου την πόρτα να φύγω. Την άνοιξε, έφυγα και με απέλυσε. Την επόμενη φορά που με ζήτησε ένας άλλος σκηνοθέτης, του απάντησε “όποια άλλη θέλεις από το ελληνικό θέατρο εκτός από αυτή”. Για ποιο λόγο; Δεν έκανα τη δουλειά μου; Δεν έκανα τη δική του τα δουλειά».

https://www.youtube.com/watch?v=sL8j5O6N_xg&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This