Πέτρος Φιλιππίδης: Φήμες τον θέλουν να εγκαταλείπει την Αθήνα μετά το πρόβλημα υγείας του (video)

Θα είναι ο Τάσος Χαλκιάς ο «αντικαταστάτης» του Πέτρου Φιλιππίδη στην σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»;

Must Read

Μετά τις καταγγελίες που έχουν ειπωθεί εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και την περιπέτεια υγείας του, φημολογείται πολύ έντονα ότι ο γνωστός ηθοποιός θα μετακομίσει εκτός Αθήνας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» ο Πέτρος Φιλιππίδης σε μία προσπάθειά του να ηρεμήσει από το βαρύ κλίμα των τελευταίων ημερών αποφάσισε να μετακομίσει στην εξοχική του κατοικία στα Γιάννενα.

Ωστόσο η φήμη αυτή ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Παρόλα αυτά τα γυρίσματα της σειράς «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», όπου πρωταγωνιστούσε ο εν λόγω ηθοποιός, θα διακοπούν προκειμένου να γίνουν νέες αναπροσαρμογές μετά την απομάκρυνση του ηθοποιού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό» θα γραφτεί νέο σενάριο για την συγκεκριμένη σειρά και η προσαρμογή θα είναι να μπει ο αδερφός του Παρασκευά δηλαδή του ρόλου που υποδυόταν ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Τον συγκεκριμένο ρόλο η παραγωγή της ΕΡΤ έχει σκεφτεί να αναλάβει ο γνωστός ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς.

«Πώς το μάθατε και το προλάβατε. Πριν από λίγη ώρα ο κ. Καραγιάννης με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να συμμετέχω στη σειρά με έναν ρόλο που ήταν προδιαγεγραμμένος να γίνει, αλλά τώρα με την απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη θα γίνει εντονότερος και ισχυρός στη σειρά. Θα συζητήσω την Παρασκευή και θα δούμε τι θα γίνει». αποκάλυψε ο Τάσος Χαλκιάς στην εκπομπή «Ευτυχείτε»

Ωστόσο ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται ακόμα σε συζητήσεις με την παραγωγή.

«Φυσικά και το βλέπω θετικά, είναι μια πολύ ωραία σειρά. Δεν ξέρω λεπτομέρειες. Δεν ξέρω πότε θα γίνουν γυρίσματα, ούτε καν αν θα τα βρούμε και θα συμφωνήσουμε».

Στην ερώτηση «αν περιμένει να πέσουν όλα τα φώτα πάνω του» ο ίδιος απάντησε ότι «Δεν είναι καλό να πέφτουν πάνω σου τα φώτα από την αρνητική συγκυρία κάποιων άλλων».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This