Γιάννος Περλέγκας για Δημήτρη Μοθωναίο: «Επιβεβαιώνω ότι ο σκηνοθέτης τον απέλυσε λόγω πνευμονίας»

«Ντρέπομαι που σιώπησα τότε»

Must Read

Ο Δημήτρης Μοθωναίος που απολαμβάνουμε το τελευταίο διάστημα στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Φαίη Σκορδά χθες, έκανε μία κατάθεση ψυχής και συγκίνησε τόσο τους συναδέλφους του όσο και τους τηλεθεατές που τον παρακολουθούσαν.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σεξουαλική κακοποίηση την οποία υπέστη από συγγενικό του πρόσωπο στην τρυφερή ηλικία των 6 ετών αλλά και στις κακοποιητικές συμπεριφορές που δέχτηκε στο χώρο του θεάτρου.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι όταν έπαιζε σε μία παράσταση του Εθνικού Θεάτρου ενώ είχε πνευμονία τον απέλυσαν και τον αντικατέστησαν.

Το περιστατικό αυτό επιβεβαίωση ο συνάδελφός του Γιάννος Περλέγκας με τον οποίο συμμετείχε στην ίδια παράσταση μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Mέσα από τα posts που αναδημοσίευσε ο Αλέξανδρος Mπουρδούμης αναφέρει ότι «ο Μοθωναίος στην αρχή της συνέντευξής του μιλά για την παράσταση Vitrioli του Γιάννη Μαυριτσάκη σε σκηνοθεσία του Ολιβιέ Πι, στην οποία έπαιζα κι εγώ. Επιβεβαιώνω την ανάλγητη συμπεριφορά του σκηνοθέτη που τον απέλυσε λόγω πνευμονίας και τη μηδενική στήριξη προς τον Δημήτρη από πλευράς διεύθυνσης του θεάτρου, καθώς και τη δική μας σιωπή… που την ανακάλεσα χθες και με έκανε να ντρέπομαι που σιώπησα τότε (ο Χουβαρδάς έλειπε σε ταξίδι και το θέμα διευθέτησε η Έφη Θεοδώρου). Ο Δημήτρης αντικαταστάθηκε από το Χάρη Τζωρτζάκη.

Ψύλλοι στ’ άχυρα θα πει κανείς, αλλά δείχνει κάτι για τη διαχρονική αντιμετώπιση των ηθοποιών και τους τραυματισμούς που συντελούνται στο Εθνικό Θέατρο. Δεν γίνεται να μην νιώθει κανείς ντροπή για όλα αυτά, αν θέλει να ανανεώσει τη διόλου αυτονόητη ταυτότητα του ανθρώπου και συναδέλφου. Να είμαστε δίπλα στους ανθρώπους, αν θέλουμε να λεγόμαστε και εμείς άνθρωποι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This