Απηυδισμένος ο «Happy Traveller» Ευτύχης Μπλέτσας! Φοβάται ότι ο πρωθυπουργός θα του φάει τη δουλειά

«Δεν πάει άλλο! Θα μου φάει τη δουλειά» σχολίασε ο αγαπημένος ταξιδευτής

Must Read

Τα ταξίδια και οι αποδράσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη εν καιρώ πανδημίας, έχουν προκαλέσει εκνευρισμό τους πολίτες. Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, συνέδεσαν τις εξορμήσεις του πρωθυπουργού, με αυτές του αγαπημένου ταξιδευτή Ευτύχη Μπλέτσα, αποδίδοντας του το παρατσούκλι «Happy traveller», το οποίο είναι και το όνομα της γνωστής εκπομπής.

Με αφορμή το σατυρικό βίντεο του Luben TV για τα ταξίδια του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο γνωστός παρουσιαστής που μας μεταφέρει εντυπωσιακές εικόνες από όλο τον κόσμο με το δικό του μοναδικό ύφος, άφησε το σχόλιο του κάτω από την ανάρτηση και έγινε viral.

«Δεν πάει άλλο! Θα μου φάει τη δουλειά. Πρέπει να ξεκινήσω beef για να αποδείξω ότι είμαι πιο έμπειρος traveler», έγραψε κάτω από το βίντεο ο Ευτύχης Μπλέτσας!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This