Παρασκευή 30/7/2021

Μανούσος Μανουσάκης: «Με έχουν παρενοχλήσει 2 κοπέλες»

Ο γνωστός σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι δύο νεαρές προσπάθησαν να τον αποπλανήσουν

Ο διάσημος σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης, πήρε θέση μετά την «καταιγίδα» καταγγελιών στον χώρο της τέχνης και του θεάτρου.

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης που έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα Ελλήνων καλλιτεχνών, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και υποστήριξε ότι θα πρέπει οι υποθέσεις να λύνονται στα δικαστήρια. Ο Μανούσος Μανουσάκης μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί προτάσεις από νεαρές κοπέλες τις οποίες απέριψε, χρησιμοποιώντας την περίπτωσή του ως παράδειγμα για να υποστηρίξει ότι πολλά περιστατικά που καταγγέλονται μπορεί να μην αποτελούν όντως σεξουαλική παρενόχληση.

0098 MANOYSOS MANOYSAKIS 19112018

«Έπεσα από τα σύννεφα με τις καταγγελίες. Οι σκηνοθέτες ζούμε στη γυάλα της δικής μας δημιουργίας. Αλίμονο εάν σταματήσει τον αυθορμητισμό μας και τον ερωτισμό των σχέσεών μας όλη αυτή η χυδαιότητα, γιατί πρόκειται για χυδαιότητα που δεν έχει σχέση με το επάγγελμά μας. Κάνουμε μια ερωτική δουλειά που εγώ τουλάχιστον λατρεύω και ποτέ δεν θα σταματήσω να ερωτεύομαι τους συνεργάτες μου, να τους αγγίζω, να τους ψιθυρίζω στο αυτί και να συνδημιουργώ μαζί τους. Οι άνθρωποι που κάνουν τις καταγγελίες είναι αξιόπιστοι και αυτά που καταγγέλλουν μάλλον συνέβησαν, δεν μπορεί να τα φαντάζονται» είπε ο αγαπημένος σκηνοθέτης.

«Μου είπαν να πάω στο σπίτι τους»

«Βέβαια εδώ υπάρχει και ένα θέμα, καταστρατηγείται κάθε αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων, το τεκμήριο της αθωότητας. Γίνονται τηλεοπτικές δίκες. Θα είχε το ίδιο αποτέλεσμα τα ονόματα να μην λέγονται, σε αυτή τη φάση τουλάχιστον. Τα νέα παιδιά θα έπαιρναν το θάρρος να καταγγείλουν τα δικά τους περιστατικά. Μου έχει τύχει να με παρενοχλήσουν 2 φορές. Δύο κοπέλες μου έκαναν μία πρόταση, την οποία απέρριψα. Μου είπαν να πάω στο σπίτι τους να δω το book με τις φωτογραφίες ή κάτι τέτοιο, αλλά αυτό δεν είναι και παρενόχληση. Σου λέει θες, αν δεν θες, εντάξει. Έχω συνεργαστεί με 3000 – 4000 ηθοποιούς. Τον Αύγουστο κλείνω 50 χρόνια δουλειάς. Βέβαια μιλάω από μια θέση ισχύος. Το κοριτσάκι που πάει στον άλλον και είναι 15 χρονών, αυτά είναι βδελυρά πράγματα» δήλωσε ο σκηνοθέτης.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ