Τηλεοπτικό ντεμπούτο στο «Καφέ της Χαράς» για τη 13χρονη κόρη της Κορινθίου

Το μήλο κάτω από τη μηλιά...

Must Read

Περήφανη μαμά η Μαρία Κορινθίου. Η κόρη της Ισμήνη ακολουθεί τα καλλιτεχνικά χνάρια της ίδιας και του πατέρα της Γιάννη Αϊβάζη. Μάλιστα, θα τη δούμε σε λίγο καιρό να κάνει το τηλεοπτικό ντεμπούτο της στο «Καφέ της Χαράς» στον ΑΝΤ1, αφού πρόσφατα γύρισε τις πρώτες σκηνές της για το σίριαλ, έχοντας φυσικά τη μητέρα της κοντά της.

Ως λάτρις των social media, η Μαρία Κορινθίου δεν γινόταν να μη μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους backstage στιγμιότυπα από το γύρισμα με την Ισμηνού της, όπως αποκαλεί χαϊδευτικά τη 13χρόνη κόρη της.

«Χαρά μεγάλη που ξεκινάει σε ένα τόσο προστατευμένο περιβάλλον, με συναδέλφους που γνωρίζει και έχει συναναστραφεί από το θέατρο, σε ένα κανάλι από το οποίο ξεκίνησα κι εγώ και φυσικά σαν μανούλα μεγάλη περηφάνια και συγκίνηση που ακολουθεί αυτά τα βήματα» έγραψε, μεταξύ άλλων, η Μαρία, εκφράζοντας την αγάπη της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This