Ξέσπασε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Εσείς που με κοιτάτε, ξέρετε τι μου έχετε κάνει!» (video)

«Μας έχουν δέσμιους, ότι αν μιλήσουμε θα βρεθούμε με την κατηγορία της συκοφαντίας» καταγγέλλει ο ηθοποιός

Must Read

Τα στόματα άνοιξαν για τον βρόμικο χώρο των παρασκηνίων που στηλιτεύει τους κλάδους της τέχνης και του πολιτισμού. Ένας-ένας, οι καλλιτέχνες καταγγέλλουν σεξουαλικές παρενοχλήσεις, κακοποιήσεις και βία από τρανταχτά ονόματα με λαμπερό και επιτυχημένο προφίλ.

Ο αγαπημένος ηθοποιός Λεωνίδας Καλφαγιάννης ξέσπασε στην κάμερα του «Πρωινού» απευθυνόμενος σε όλους εκείνους και εκείνες που έκαναν μετέτρεψαν σε μαρτύριο το μεροκάματό στην τέχνη:

«Τα ξέρουμε όλοι. Μας έχουν δέσμιους, ότι αν βγούμε και μιλήσουμε θα βρεθούμε με την κατηγορία της συκοφαντίας. Εγώ μίλησα, το κόστος το πήρα, η προσωπική μου διαδρομή το δείχνει. Εσείς που μου έχετε κάνει αυτά τα πράγματα που μου έχετε κάνει, έχετε επέμβει στη ζωή μου με αυτόν τον τρόπο που έχετε επέμβει, το γνωρίζετε καλά. Εσείς που με κοιτάτε! Και όσοι βγαίνουν και τους ακούτε, γνωρίζετε τι έχουν κάνει, δεν χρειάζεται να τα πούμε!» τόνισε  φορτισμένος συναισθηματικά, ενώ κοιτούσε την κάμερα.

«Tους είπα ”δεν ντρέπεστε να με παίρνετε τηλέφωνο;”»

«Υπήρξα τρεις φορές με ηθοποιούς και σκηνοθέτες που ήθελαν να ασκήσουν την εξουσιολαγνεία τους Απορώ με κάποια πράγματα που δεν λέγονται και που δεν ακούγονται. Ξέρουν αυτοί τι έχουν κάνει. Δεν με αφήνει το νομοθετικό πλαίσιο να παρέμβω γιατί πρέπει να έχω βιασθεί ή να είμαι θύμα ή μάρτυρας σε περιστατικό […] Έχω υποστεί τη βία και τη δράση τους στην προσωπική μου ζωή. Οι ίδιοι άνθρωποι, όταν έγινα αναγνωρίσιμος, ήρθαν και μου έκαναν πρόταση. Και τους είπα ”δεν ντρέπεστε να με παίρνετε τηλέφωνο; Να μην τολμήσετε ξανά να ασχοληθείτε μαζί μου’‘. Να τους πω εγώ από εδώ, ότι δεν θα μου λείψετε! Δεν θα μου λείψετε κύριοι και κυρίες! Η βία έχει και ανδρικό και γυναικείο πρόσωπο» τόνισε ο ηθοποιός.

https://www.youtube.com/watch?v=eSTwjxgXTbU

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This