Σάββατο 24/7/2021

Ξέσπασε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Εσείς που με κοιτάτε, ξέρετε τι μου έχετε κάνει!» (video)

«Μας έχουν δέσμιους, ότι αν μιλήσουμε θα βρεθούμε με την κατηγορία της συκοφαντίας» καταγγέλλει ο ηθοποιός

Τα στόματα άνοιξαν για τον βρόμικο χώρο των παρασκηνίων που στηλιτεύει τους κλάδους της τέχνης και του πολιτισμού. Ένας-ένας, οι καλλιτέχνες καταγγέλλουν σεξουαλικές παρενοχλήσεις, κακοποιήσεις και βία από τρανταχτά ονόματα με λαμπερό και επιτυχημένο προφίλ.

Ο αγαπημένος ηθοποιός Λεωνίδας Καλφαγιάννης ξέσπασε στην κάμερα του «Πρωινού» απευθυνόμενος σε όλους εκείνους και εκείνες που έκαναν μετέτρεψαν σε μαρτύριο το μεροκάματό στην τέχνη:

«Τα ξέρουμε όλοι. Μας έχουν δέσμιους, ότι αν βγούμε και μιλήσουμε θα βρεθούμε με την κατηγορία της συκοφαντίας. Εγώ μίλησα, το κόστος το πήρα, η προσωπική μου διαδρομή το δείχνει. Εσείς που μου έχετε κάνει αυτά τα πράγματα που μου έχετε κάνει, έχετε επέμβει στη ζωή μου με αυτόν τον τρόπο που έχετε επέμβει, το γνωρίζετε καλά. Εσείς που με κοιτάτε! Και όσοι βγαίνουν και τους ακούτε, γνωρίζετε τι έχουν κάνει, δεν χρειάζεται να τα πούμε!» τόνισε  φορτισμένος συναισθηματικά, ενώ κοιτούσε την κάμερα.

«Tους είπα ”δεν ντρέπεστε να με παίρνετε τηλέφωνο;”»

«Υπήρξα τρεις φορές με ηθοποιούς και σκηνοθέτες που ήθελαν να ασκήσουν την εξουσιολαγνεία τους Απορώ με κάποια πράγματα που δεν λέγονται και που δεν ακούγονται. Ξέρουν αυτοί τι έχουν κάνει. Δεν με αφήνει το νομοθετικό πλαίσιο να παρέμβω γιατί πρέπει να έχω βιασθεί ή να είμαι θύμα ή μάρτυρας σε περιστατικό […] Έχω υποστεί τη βία και τη δράση τους στην προσωπική μου ζωή. Οι ίδιοι άνθρωποι, όταν έγινα αναγνωρίσιμος, ήρθαν και μου έκαναν πρόταση. Και τους είπα ”δεν ντρέπεστε να με παίρνετε τηλέφωνο; Να μην τολμήσετε ξανά να ασχοληθείτε μαζί μου’‘. Να τους πω εγώ από εδώ, ότι δεν θα μου λείψετε! Δεν θα μου λείψετε κύριοι και κυρίες! Η βία έχει και ανδρικό και γυναικείο πρόσωπο» τόνισε ο ηθοποιός.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ