Σε σειρά της ΕΡΤ ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη (video)

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο

Must Read

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης ολοκλήρωσε τις σπουδές του ξεκίνησε την καριέρα του στην υποκριτική, μπαίνοντας στο καστ μιας από τις νέες σειρές που ξεκίνησαν φέτος στην κρατική τηλεόραση.

Ο 23χρονος γιος του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου ενσαρκώνει τον Αλέξανδρο στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια», σε σκηνοθεσία της βραβευμένης Όλγας Μαλέα.

O Δημήτρης Φιλιππίδης στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια»

Μιλώντας για τον γιο του σε πρόσφατη συνέντευξη, ο Πέτρος Φιλιππίδης, περήφανος,  έκανε λόγο για έναν ταλαντούχο, ώριμο άνθρωπο:

«Ο γιος μου ξέρει τι πρέπει να κάνει. Είναι ώριμος. Όταν με ρώτησε τη γνώμη μου για την υποκριτική, του είπα “με κάνεις ευτυχισμένο” και το είπα γιατί ξέρω ότι είναι ταλαντούχος. Τελείωσε τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου και κάνεις πρόβες. Έχω αγωνία να ανοίξουν τα θέατρα για να τον δω να παίζει. Είναι εξαιρετικός καλλιτέχνης καλλιεργημένο παιδί. Ασχολείται με τη μουσική, αγαπάει τους ανθρώπους, αγαπάει τα ζώα. Θα ήθελα να τον δω ευτυχισμένο, να τον δω να παίζει, αλλά και να παίξουμε μαζί. Μου ασκεί κριτική, αλλά είναι σωστός σε ότι μου πει και τον ακούω» δήλωσε για τον γιο του.

Δείτε το απόσπασμα στο 56:00

https://www.youtube.com/watch?v=7Gw8rktI2gY

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This