Πέμπτη 5/8/2021

Δήμητρα Παπαδήμα: «Σκηνοθέτης μου έσκισε το σορτς και τον χτύπησα στη σκηνή» (video)

«Έπρεπε να τους υποστούμε στα καμαρίνια μας, στα τηλέφωνά μας, στα σπίτια μας»

Σπάνε τη σιωπή τους ένας ένας οι καλλιτέχνες! Η καταιγίδα των καταγγελιών μόλις ξεκίνησε και όπως φαίνεται θα σαρώσει τον χώρο του θεάτρου και του πολιτισμού που κρύβει σκοτεινά μυστικά στα παρασκήνια.

Τη δική της τραυματική εμπειρία μοιράστηκε η γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα μιλώντας στον Alpha. Εξοργισμένη από τις αποκαλύψεις, η Παπαδήμα αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής βίας ενός ανερχόμενου σκηνοθέτη και ηθοποιού:

1172 PAPADIMA VALTINOS 12112018 1

«Σεξουαλική βία από έναν νέο κι ανερχόμενο σκηνοθέτη κι ηθοποιό, όπου με παρενοχλούσε πάνω στην σκηνή την ώρα της παράστασης, όχι λεκτικά μόνο. Κάποια στιγμή φόρεσα ένα σορτς και μου το έσκισε. Το πέταξα στην μούρη του, τον χτύπησα και σηκώθηκα κι έφυγα από την παράσταση» είπε.

«Έπρεπε να τους υποστούμε στα καμαρίνια μας»

Η Δήμητρα Παπαδήμα τόνισε τον φόβο που αισθάνονται οι καλλιτέχνες να καταγγείλουν τη σεξουαλική βία: «Έπρεπε να τους υποστούμε στα καμαρίνια μας, στα τηλέφωνά μας, στα σπίτια μας, να υποκρινόμαστε στους άντρες μας και να μην τους λέμε τίποτα μην πάει και τον σκοτώσει» δήλωσε η ηθοποιός και πρόσθεσε ότι οι νέοι άνθρωποι αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον στον χώρο: «Πιστεύω ότι τώρα πια θα είναι φοβισμένοι κι ανοίγουμε τον δρόμο για τα νέα παιδιά για να έχουν μια καλύτερη μοίρα. Όταν παίρνεις και λες θέλω δουλειά και σου λέμε ότι δεν σε παίρνει ο άλλος γιατί δεν του κάθισες και δεν σε έχει του χεριού του. Τα νέα παιδιά πρέπει να έχουν αυτοπεποίθηση, ήρθε η ώρα της αλλαγής» τόνισε η ηθοποιός.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ