Γιώργος Καραμίχος: «Ήρθε η ώρα να βγουν όλα στην φόρα και να ξεκαθαρίσει το τοπίο στο θέατρο»

«Είναι γνωστά σε όλους τα ονόματα κάποιων διαταραγμένων προσωπικοτήτων»

Must Read

Θέση για τις αμέτρητες καταγγελίες που πέφτουν «βροχή» από τον χώρο του θεάτρου θέλησε να πάρει ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος, ξεκαθαρίζοντας πως εδώ και καιρό όλοι γνώριζαν τα ονόματα αυτών που έχουν βρεθεί τώρα στη θέση του καταγγελλόμενου.

Μάλιστα, ο ηθοποιός στη συνέντευξή του εξήγησε πως έχει έρθει πλέον η ώρα να βγουν όλα στη φόρα και να ξεκαθαρίσει το τοπίο στο θέατρο.

Όπως είπε, δεν σοκαρίστηκε από τις αποκαλύψεις που διαδέχονται η μία την άλλη τις τελευταίες εβδομάδες. «Δεν με σόκαραν, υπό την έννοια ότι ήταν αναμενόμενο να συμβεί κάποια στιγμή. Εδώ και πολλά χρόνια, είναι γνωστά σε όλους τα ονόματα κάποιων διαταραγμένων προσωπικοτήτων (που, δυστυχώς, συχνά κατέχουν και θέσεις εξουσίας) που προσπαθούν να ασκήσουν βία σε άλλους, προκειμένου να ξεφύγουν από τα άλυτα ψυχολογικά τους θέματα» είπε ο ηθοποιός.

Ο Γιώργος Καραμίχος επεσήμανε πως είναι καιρός να ξεμπροστιάσουμε τους ανθρώπους που εκμεταλλεύονται καταστάσεις σε οποιονδήποτε επαγγελματικό στίβο. «Δεν θυμάμαι να μου έχει τύχει κάποιο αντίστοιχο, αυτής της έντασης, περιστατικό, αλλά, ναι, κάποιοι και κάποιες ηθοποιοί είχαν προσπαθήσει στο παρελθόν να κάνουν ζημιά στην καριέρα μου κινώντας νήματα εξουσίας» εξήγησε, συμλπηρώνοντας πως είναι σαφές ότι λειτουργούσαν έτσι λόγω προσωπικών ανασφαλειών, για αυτό και πλέον ο ηθοποιός τους έχει συγχωρέσει, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως δεν είχε πληγωθεί τότε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This