Χρήστος Βασιλόπουλος: «Πολύ μεγάλος σκηνοθέτης μου ζήτησε να βγάλω το εσώρουχό μου» (video)

«Παραγωγός μου είπε ότι δεν θα πληρωθώ και ότι αν πήγαινα σε δικηγόρο θα φρόντιζε να μην δουλέψω ξανά στην τηλεόραση»

Must Read

Ολοένα και περισσότεροι ηθοποιοί αποκαλύπτουν ότι έχουν πέσει θύμα κάποιας μορφής βίας στο χώρο του θεάματος.

Ο ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος, ο οποίος έχει μία πετυχημένη καριέρα στο Λος Άντζελες, σε συνέντευξή του αποκάλυψε ότι στα πρώτα ξεκινήματα της καριέρας του εδώ στην Ελλάδα, έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης αλλά και εκβιασμού.

«Έχω μια πικρή εμπειρία και μια εμπειρία που ήταν άχαρη και “παγωτική”. Είχα μια εμπειρία με έναν σκηνοθέτη πολύ μεγάλο, ο οποίος με κάλεσε στην ακρόαση. Ήμουν 19 χρονών, πήγαινα ακόμα στη σχολή, πήγα στην ακρόαση. Έψαχναν αγόρια για τον χορό. Ήμασταν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, τελειώνει η ακρόαση και μου ζήτησε να γδυθώ, γδύνομαι και μένω με το εσώρουχο και μου λένε ότι πρέπει να γδυθείς εντελώς. Και ρωτάω γιατί και μου λέει γιατί πρέπει να δω. Ντύθηκα και έφυγα. Ένιωσα πολύ άβολα. Ο σκηνοθέτης δεν βρίσκεται πια στη ζωή οπότε δεν έχει νόημα να αναφέρω, ούτε να καταγγείλω, ούτε να πω κάτι. Όλοι έχουμε μια “παγωτική” ιστορία με κάποιος που καταχράστηκαν την εξουσία.

Το δεύτερο περιστατικό ήταν στην ηλικία των 23. Έχω κλείσει την πρώτη μου δουλειά στο Mega, κάνω το πρώτο επεισόδιο και φεύγει το επεισόδιο και πάει στο κανάλι. Δεν παίρνουν την έγκριση για μένα και με παίρνει ο σκηνοθέτης και μου λέει ότι δεν θα συνεχίσουμε τη συνεργασία. Παίρνω εγώ την παραγωγή και μιλάω με έναν παραγωγό που του λέω ότι θα πρέπει να πληρωθώ για το επεισόδιο που δούλεψα και εκείνος μου απαντά ότι δεν θα πληρωθώ γιατί δεν έχει προβληθεί το επεισόδιο και αν πας σε δικηγόρο θα φροντίσω να μην δουλέψεις ξανά στην τηλεόραση. Προφανώς ήταν εκφοβισμός. Μετά από αυτό το περιστατικό δεν μπόρεσα να μιλήσω, δεν μπόρεσα να το μοιραστώ. Όταν γίνεται κάτι τέτοιο, δεν μπορείς να το καταλάβεις», ανέφερε ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This