Η 16χρονη θυγατέρα της Χάιντι Κλουμ, ζευγάρι με τον κανακάρη του Σπύρου Πώρου

Πώρο-ση για την κόρη της Κλουμ!

Must Read

Η κόρη της Χάιντι Κλουμ, που έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο της ως μοντέλο ποζάροντας με τη μητέρα της για το εξώφυλλο της γερμανικής «Vogue», είναι ζευγάρι με τον γιο του διεθνούς φήμης Ελληνα φωτογράφου Σπύρου Πώρου.

Η αποκάλυψη έγινε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου όταν η 16χρονη Λένι Κλουμ ανέβασε stories στον λογαριασμό της στο Instagram με τους πάνω από 700.000 followers, έχοντας κάνει tag το αγόρι της Άρη Ρασέβσκι. «Σε αγαπώ» έγραψε η Λένι σε μια φωτογραφία προσθέτοντας «Χαρούμενη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μωρό μου» πάνω από μια σέλφι του νεαρού ζευγαριού. Ο γιος του Πώρου, από την πλευρά του, ανέβασε φωτογραφία τους στην οποία φιλάει τη Λένι στο μάγουλο, γράφοντας «Χαρούμενη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Σε αγαπώ, Λένι Κλουμ».

Η Λένι ήρθε στον κόσμο τον Μάιο του 2004, μετά τον χωρισμό της Κλουμ από τον Ιταλό επιχειρηματία Φλάβλιο Μπριατόρε. Τον Δεκέμβριο του 2004 την υιοθέτησε ο τότε σύζυγος του τοπ μόντελ Seal. O 17χρονος Αρης, από την άλλη, είναι ο γιος του Σπύρου Πώρου από τη σχέση του με τη Ρία Ρασέβσκι, η οποία είναι ατζέντισσα καλλιτεχνών και κόρη της Γαλλορωσίδας ηθοποιού Ζίνα Ρασέβσκι που είχε γίνει ευρύτερα γνωστή από το ειδύλλιό της με τον Μάρλον Μπράντο.

Ο Αρης δεν είναι γνωστό πού μεγάλωσε, αλλά, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό «Bunte», οι γονείς του χώρισαν λίγο μετά τη γέννησή του το 2003. Σίγουρα όμως μεγάλωσε μέσα σ’ έναν χώρο γεμάτος καλλιτέχνες και διασήμους, κάτι που δεν καθιστά τη διασημότητα της Λένι κάτι πρωτόγνωρο γι’ αυτόν.

Ενας από τους κολλητούς του Αρη, που παίζει χόκεϊ, είναι ο Ντίκον Φίλιπ, γιος του Ράιαν Φίλιπ και της Ριζ Γουίδερσπουν. Ο Αρης είναι ο μοναδικός γιος από τα πέντε παιδιά του Σπύρου Πώρου, ο οποίος έχει κάνει τρεις γάμους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This