Πατρίσια Περιστέρη: «Υπέστη σεξουαλική παρενόχληση από καταγγελόμενο πρόσωπο! Σοκαρίστηκα τόσο που κλείδωσα» (video)

«Γιατί πρέπει να περάσεις από όλο αυτό για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα;»

Must Read

Ακόμη ένα θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης φαίνεται πως είναι και η ηθοποιός Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη, η οποία μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, που ανάρτησε πριν από λίγες ημέρες, αποκάλυψε πως λόγω της κακοποίησης που βίωσε αναγκάστηκε να απομακρυνθεί από το χώρο της υποκριτικής.

«Ως εδώ. Από την πρώτη μετά που ξεκίνησε όλο αυτό με τις καταγγελίες και με τους ανθρώπους που επιτέλους μιλούν, δεν μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι, να αναρωτιέμαι και να ταυτίζομαι αλλά και να πονάω. Να σκέφτομαι την μαυρίλα και το σκοτάδι του χώρου που έχω υπάρξει και έχω αγαπήσει και εγώ με τη σειρά μου, έχω υπάρξει επίσης θύμα με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο και που επιτέλους μπορώ να πω και να παραδεχτώ πως αυτός είναι ο λόγος που απομακρύνθηκα από τον χώρο της υποκριτικής.

Αυτή η έπαρση των ανθρώπων που κατέχουν την εξουσία και που σε θέλουν ένα πιόνι που θα σε κάνουν ό,τι θέλουν ακριβώς επειδή είναι “ανώτεροι”. Εγώ δεν είχα τη δύναμη να το διαχειριστώ και όταν κάτι δεν μου ταιριάζει στο μέσα μου, το αφήνω.

Προσωπικά δεν είμαι σε θέση να μιλήσω γι’ αυτό, γιατί κουβαλώ συναισθήματα που ακόμα πρέπει να τα λύσω με το μέσα μου. Όμως, χαίρομαι που ο χώρος κάνει την επανάσταση του και βάζει τα όρια του. Να καθαρίσει η μαυρίλα γιατί πήγε πολύ. Ακόμη το μυαλό μου δεν μπορεί να καταλάβει και να διανοηθεί τη συνείδηση αυτών των τεράτων που αμαυρώνουν τα όνειρα του κάθε παιδιού… αλλά όχι μόνο παιδιού, του κάθε ανθρώπου που έρχεται αντιμέτωπος με την κακοποίηση για χάρη των ονείρων του. Ως εδώ. Τέλος.»

Η νεαρή Ηθοποιός η οποία κατοικεί πλέον μόνιμα και εργάζεται στο Μεξικό, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «T-Live» περιέγραψε το δικό της περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε από καταγγελλόμενο πρόσωπο.

«Έχω βιώσει μια δυσάρεστη εμπειρία που έχω πολύ μέσα μου και δεν είμαι ακόμα έτοιμη να μοιραστώ. Παρόλα αυτά η δυσάρεστη εμπειρία ήταν αυτή αλλά έχουν υπάρξει και διάφορες. Δεν είναι κάτι που δεν τον γνωρίζαμε, απλά πρέπει να είσαι προσεκτικός. Έχω χάσει ρόλο -για μένα αυτό είναι πιο light- μπορεί να μιλήσεις για δουλειά και να μην ενδώσεις και να χάσεις τη δουλειά. Είχα πάει σε οντισιόν, είχα συμφωνήσει και μετά από δύο μέρες που θα έκανα μια ανάγνωση στο σπίτι του σκηνοθέτη όπου υποτίθεται θα ήταν όλο το καστ ήμουν μόνο εγώ. Δεν ενέδωσα σε κάτι και μετά από δύο μέρες με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι η συνεργασία μας δεν θα προχωρήσει.

Το περιστατικό που δεν θέλω να μιλήσω για αυτό έχει να κάνει με ένα από τα καταγγελόμενα πρόσωπα. Όταν έμαθα ότι θα βγουν να μιλήσουν για κάποια πρόσωπα το περίμενα γιατί ακουγόταν στον χώρο ότι πρέπει να προσέχεις πολύ για αυτό το πρόσωπο, έχασα τον ύπνο μου γιατί όλο αυτό το ξαναζούσα. Ήταν κάτι που μου στοίχισε πάρα πολύ. Αυτός ο άνθρωπος με κάλεσε να μιλήσουμε για κάποια δουλειά. Με είχαν προετοιμάσει να είμαι προσεκτική. Θυμάμαι ότι μπήκα στη διαδικασία να σκέφτομαι δεν μπορείς να φορέσεις φόρεμα, κάτι πιο προκλητικό. Μιλήσαμε, μου έκανε πρόταση για μία παράσταση, την αρνήθηκα, μετά από ένα χρόνο μου ξανατηλεφώνησε. Πήγα, αλλά ήμουν πιο άνετη γιατί θεώρησα ότι δεν βρέθηκα σε κάποιον κίνδυνο στο προηγούμενο ραντεβού. Αυτή ήταν η φορά που μου στοίχισε πολύ γιατί ενώ ήρθα σε τόσο δύσκολη θέση και πίστευα ότι μπορώ να αντεπεξέλθω δεν μπόρεσα.

Είναι δύσκολο να περνάς από τέτοιου είδους σεξουαλική παρενόχληση για να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα. Αυτή είναι και η μοναδική φορά που βρέθηκα σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Σοκ. Μέσα σου υπάρχει ένας μηχανισμός που ενεργοποιείται, το surviving mode. Ήταν στο θέατρο. Ήμουν 22. Μετά από αυτό σοκαρίστηκα τόσο που κλείδωσα. Και απλά δεν ήθελα να μιλήσω πουθενά για αυτό. Δεν σκέφτηκα να το καταγγείλω γιατί δεν πίστευα ότι κάποιος θα δώσει σημασία σε αυτό επειδή είναι τόσο αγαπητό πρόσωπο που ο κόσμος δεν θα το πιστέψει γιατί μπορεί να πουν ότι το έκανα εκδικητικά.

Γιατί πρέπει να περάσεις από όλο αυτό για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα;» είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This