Λύγισε on air ο Νίκος Αναγνωστόπουλος: «Λυπήθηκα που δεν υπήρχε συνέχεια στη δουλειά μου» (video)

«Δεν είχα προτάσεις ένιωθα μία αδικία»

Must Read

Θεωρείται ο πιο διάσημος Tik Toker καθώς έχει καταφέρει να κερδίσει πολλούς θαυμαστές μέσα από τα χιουμοριστικά βίντεο που δημοσιεύει στην γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο λόγος για τον Νίκο Αναγνωστόπουλο ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το 2017, ενσαρκώνοντας τον ρόλο του Διονύση Καλλέργη στην καθημερινή κωμική του ANT1 «Παρθένα Ζωή».

Ο νεαρός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night show» και μίλησε για τον λόγο που αποφάσισε να ασχοληθεί με τα social media και αποκάλυψε ότι όνειρό του είναι να συμμετέχουν στα «σκετσακια του» η Ιωάννα Μαλέσκου ή Ελένη Μενεγάκη.

Ο Νίκος Αναγνωστόπουλος πήρε την απόφαση να ξεκινήσει τα βιντεάκια μετά την απότομη προσγείωση που βίωσε μόλις τελείωσε η σειρά «Παρθένα Ζωή». Ο ίδιος μάλιστα δάκρυσε όταν αναφέρθηκε στην απογοήτευση που ένιωσε όταν μετά το τέλος της σειράς δεν του έγινε κάποια πρόταση για δουλειά.

«Μόλις τελείωσε όλα έπεσαν με έπιασε μια ανασφάλεια γιατί δεν είχα προτάσεις ένιωθα μία αδικία ένα παράπονο και έλεγα “γιατί είμαι καλός;” και είπα να ξεκινήσω μόνος μου. Πέρασα πολλά, το αγαπάω όλο αυτό. Είμαι ένας άνθρωπος με στόχους. Λυπήθηκα που δεν υπήρχε συνέχεια στη δουλειά μου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This