Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Άλλο όμως είναι να προσπαθείς να με βολέψεις και άλλο η παιδεραστία» (video)

«Ο Θεός σου έδωσε και δυο χέρια, σήκωσέ το και σκάσε κι έναν μπάτσο».

Το θέμα των ημερών είναι αδιαμφισβήτητα οι κακοποιητικές συμπεριφορές και σεξουαλική παρενόχληση που έχουν υποστεί ηθοποιοί και ασήμι από ανθρώπους του θεάματος.

Ο γνωστός επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τη νύχτα, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για τις καταγγελίες που έχουν κατακλύσει τον καλλιτεχνικό χώρο.

«Κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν τον χώρο του θεάματος και βλέπουμε αυτά που βλέπουμε. Γινόντουσαν πολλά και τις παλιές εποχές. Όλοι τα ξέραμε αλλά δεν ανοίγαμε το στόμα γιατί δεν υπήρχε λόγος. Βγήκαν κάτι παιδιά στην τηλεόραση που εμένα που είμαι σκληρός με συγκινήσανε, δάκρυσα».

Αναφερόμενος στους δύο γιους του που έχουν φοιτήσει σε δραματική σχολή ο ίδιος δήλωσε ότι «τα συμβούλευσα όταν χρειαστεί να μη δειλιάσουν. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχουν ενοχληθεί. Τα παιδιά μας πρέπει να τα μάθουμε, να τους έχουμε εμπιστοσύνη να μας λένε αυτό που συμβαίνει για να τα κατατοπίζουμε».

«Η νύχτα δεν είναι πιο βρώμικη από τον κρατικό μηχανισμό ή ένα σούπερ μάρκετ ή ένα γραφείο» είπε χαρακτηριστικά.

«Και κοριτσάκια έρχονταν, και μεγάλες μου έχουν πει ότι τους χαμήλωναν το μικρόφωνο ή ο κιθαρίστας δεν έπαιζε το ακόρντο σωστά ή ο μαέστρος εκείνο. Άλλο όμως είναι να είναι 20,22,25 να προσπαθείς να με βολέψεις και άλλο η παιδεραστία».

«Για να κάνεις αυτή τη δουλειά πρέπει να ξέρεις να λες και όχι. Ο Θεός σου έδωσε και δυο χέρια, σήκωσέ το και σκάσε κι έναν μπάτσο. Δίνεται η ευκαιρία στην κοινωνία όσο μπορούμε να το ελαττώσουμε αυτό το πράγμα, να μην ξανασυμβεί. Δεν πιστεύω πως μπορεί να καθαρίσει εντελώς η κατάσταση. Αν υπάρχουν ποινές και νόμοι, φοβάσαι».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ