Ο Μπουρδούμης για την κρούση που δέχτηκε στα 19 του από σκηνοθέτη: «Έπαθα σχεδόν ναυτία και εξαφανίστηκα» (video)

«Είπα ψέματα στη σύζυγό μου και το μετάνιωσα» είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός!

Must Read

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είναι από τους ηθοποιούς που στηρίζουν σθεναρά το ελληνικό κίνημα #metoo αλλά και το είμαστε όλοι μαζί καθώς όπως έχει αποκαλύψει και στο παρελθόν, όντας μαθητής δραματικής σχολής είχε υποστεί σεξουαλική παρενόχληση από σκηνοθέτη. Eπίσης θύμα παρενόχλησης είχε πέσει και η σύζυγός του Λένα δροσάκη από γνωστό ηθοποιό σκηνοθέτη τον οποίο και έχει καταγγείλει.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark» και έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Μιλώντας για τον ασκό του Αιόλου που άνοιξε πριν τρεις εβδομάδες περίπου και τις καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές ή σεξουαλικής παρενόχλησης που έχουν κατακλύσει τον καλλιτεχνικό χώρο ο ίδιος δήλωσε πως «είναι ένα κοινωνικό θέμα. Η κοινωνία μας έχει πολλές βιτρίνες. Μία πολύ ισχυρή βιτρίνα είναι αυτή του θεάματος. Αυτή η λάμψη είναι πολύ ελκυστική. Όλοι θέλουμε να βρεθούμε σε αυτόν τον λαμπερό κόσμο που έχει και πολλά σκοτάδια. Πριν ανοίξει το φως στη σκηνή υπάρχει απόλυτο σκοτάδι. Ο ηθοποιός καλείται να περπατήσει στο σκοτάδι μέχρι να ανοίξει το φως. Αυτό το σκοτάδι πρέπει να το λαμπρύνουμε, είναι υποχρέωση της δικής μου γενιάς να βγει προς τα έξω. Είχα κι εγώ τέτοια εμπειρία στα 19 που δεν ξέρεις τι μέλλει γενέσθαι. Ήμουν μαθητής και συνάντησα έναν γνωστό σκηνοθέτη σιγά σιγά η σχέση αυτή δημιούργησε μία εμπιστοσύνη και σε ένα μάθημα έγινε μία κρούση παραπάνω κι εγώ αντέδρασα. Αντέδρασε το σώμα μου, έπαθα σχεδόν ναυτία και εξαφανίστηκα.

Φοβήθηκα μήπως έφταιγα εγώ. Είχα δεύτερες σκέψεις μην επηρεάσει τη δουλειά μου. Αυτός είναι εκεί πάνω κι εσύ τι είσαι ένας από τους χιλιάδες νέους που έχουν όνειρα να ανέβουν στη σκηνή. Πέρασε ο καιρός ήρθε η συγγνώμη και αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις μου» είπε.

Παράλληλα όμως ήθελε να δώσει και ένα μήνυμα στα θύματα που έχουν βιώσει αντίστοιχα περιστατικά παροτρύνοντας τους να μιλήσουν και να μη φοβούνται.

«Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι ότι και μπορείς να μιλήσεις και να καταλάβεις ότι “όχι ως εδώ”. Μπορεί να περιθωριοποιηθείς αλλά δεν έχει να μασήσει κανείς τίποτα. Δεν πρόκειται να σου σταματήσει κάποιος την πορεία έτσι. Θα σε στενοχωρήσει θα σε πονέσει αλλά πρέπει να έχεις γερό στομάχι».

Επίσης ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε και για το πώς διαχειρίζεται την κατάσταση που διανύουμε με την πανδημία του κορωνοϊού.

«Η πανδημία βοήθησε να ασχοληθώ περισσότερο με το γιο μας και με τη γυναίκα μου. Τον ζω και είναι υπέροχο. Βλέπω μέρα με την μέρα να μεγαλώνει. Θέλει να είσαι εκεί.»

Ο ηθοποιός μίλησε και για τη σχέση του με τη σύζυγό του αποκαλύπτοντας τον τρόπο που του ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος.

«Έπαιζα στο θέατρο, έκανα πρόβες στο Άννυ και γυρίσματα. Μου λέει η Λένα θα έρθεις από το σπίτι; Φτάνω, κάθομαι να φάω και συνειδητοποιώ ότι βλέπω ένα κουτί από κάποιο δώρο που έβαζα μέσα χαρτιά και ήταν με κορδέλες περιποιημένο και σκέφτομαι γιατί το έχει βάλει σε κορδέλα. Και γω λέω θα μου έκανε δώρο. Και βγάζω την κορδέλα και είχε μέσα το θετικό τεστ. Ούρλιαζα από τη χαρά μου. Και αυτό είναι πολύ θετικό για τη γυναίκα. Να χαρεί ο άντρας της.»

Στη συνέχεια περιέγραψε την πολύ όμορφη ιστορία της γνωριμίας τους.

«Δεν την ήξερα, τη θαύμαζα ως ηθοποιό. Την είχα πετύχει σε κάποιες κοινωνικές επαφές αλλά δεν είχαμε μιλήσει. Μιλάω με τον καλό μου φίλο Άγγελο Μπούρα. Του λέω παίζεις σε μια παράσταση φέτος . Στο Όριεντ Εξπρές” με την Κάτια Δανδουλάκη. Βρήκα ευκαιρία και πάω στην παράσταση και τη βλέπω. Και εκείνο το βράδυ ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, βγήκαμε οι 3 μας. Μετά, ο Άγγελος αποσύρθηκε και έγινε η πρώτη επαφή. Και στους 9 μήνες ήρθε και η εγκυμοσύνη της. Και από τότε πορευόμαστε μαζί και είναι χαρούμενος και περήφανος που είναι η Λένα γυναίκα μου.»

Όλα τα ζευγάρια όμως έχουν και τις προστριβές τους. ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποκάλυψε τους λόγους που τσακώνεται με τη σύζυγό του.

«Το πρόβλημά μου είναι ότι αφαιρούμαι. Ξεχνιέμαι. Μια διάσπαση προσοχής πρέπει να την είχα. Μπορεί να μου πει κάτι και να το ξεχάσω και αυτός είναι ένας λόγος που τσακωνόμαστε.»

τέλος παραδέχτηκε ότι της έχει πει ένα ψέμα.

«Tης είπα ένα ψέμα, απέκρυψα κάτι. Το μετάνιωσα, ζήτησα συγγνώμη και αυτό βοήθησε τη σχέση μας και είναι καλύτερη»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δύο προσαγωγές για τον περίεργο θάνατο 40χρονου στον Ασπρόπυργο

Δεν έχουν βρεθεί σημάδια από αιχμηρά αντικείμενα ή από όπλο, αλλά υπήρχαν μώλωπες

More Articles Like This