Κάτια Ταραμπάνκο: Τι είπε για την παρουσίαση του «My Style Rocks» (video)

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα!

Must Read

Η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία συμμετείχε στο Survivor στην ομάδα των διάσημων, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το reality επιβίωσης, λόγω ενός αυτοάνοσου νοσήματος που είχε βγάλει κατά την διάρκεια της παραμονής της τον Άγιο Δομίνικο.

Το νεαρό μοντέλο ούσα πολύ αδύναμη και έχοντας χάσει αρκετά κιλά, επέστρεψε στην Ελλάδα και είναι έτοιμη να κατακτήσει την ελληνική τηλεόραση.

Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», αναφέρθηκε στην αλλαγή της εμφάνισης της, ενώ παραδέχτηκε ότι είναι ανοιχτή σε προτάσεις που αφορούν την παρουσίαση κάποιας εκπομπής.

«Ήμουν 53 κιλά όταν μπήκα στο Survivor. Δεν ξέρω πόσα κιλά βγήκα και τώρα είμαι λίγο παραπάνω από τα 53 κιλά που ήμουν», είπε αρχικά.

Όταν ο δημοσιογράφος της εκπομπής της έκανε δώρο ένα βιβλίο με τα δικά της ποιήματα, η Κάτια εκμυστηρεύτηκε ότι «ήταν όνειρό μου να εκδώσω την ποιητική μου συλλογή. Ήθελα να μαζέψω όλα μου τα ποιήματα σε ένα βιβλίο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο όνειρο της να ασχοληθεί με την τηλεόραση, χωρίς ωστόσο να απαντήσει ξεκάθαρα, στις φήμες που την θέλουν να παρουσιάζει το «My Style Rocks».

Συγκεκριμένα είπε ότι «θα ήθελα να κάνω κάτι δικό μου τηλεοπτικά, που να μπορώ να υποστηρίξω για να βγει όσο πιο ειλικρινές και καθαρό γίνεται. Είτε είναι εκπομπή με ταξίδια ή οτιδήποτε. Εννοείται ότι είμαι μέσα για το My Style Rocks»

Τέλος, για την προσωπική της ζωή ανέφερε πως «είμαι πάρα πολύ καλά στην επαγγελματική και στην προσωπική μου ζωή και στην υγεία μου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This