Σάββατο 19/6/2021

Τι απαντά για το ένταλμα σύλληψης ο δικηγόρος ηθοποιού που καταγγέλλεται μαζί με τον Λιγνάδη (video)

«Έχω λάβει την καταγγελία που έχει να κάνει με τον Δημήτρη Άνθη».

Ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανήλικων παιδιών κατά συρροή, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Μετά την σύλληψη του, ακόμη ένας ηθοποιός βρίσκεται στο στόχαστρο, καθώς φημολογείται ότι είχε σχέσεις με τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη-ηθοποιό και υπάρχουν καταγγελίες εις βάρος του.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού, Εμμανουήλ Ροδουσάκης, μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και ξεκαθάρισε πως μέχρι στιγμής δεν έχει εκδοθεί κάποιο τέρμα σύλληψης.

«Τη δικογραφία την έλαβα το πρωί, αλλά δεν την έχω πάρει στα χέρια μου. Δεν έχω εικόνα και πληροφόρηση ότι είναι κοντά στη σύλληψη. Αυτό που επιβεβαιώνω είναι ότι δεν υπήρξε μέχρι στιγμής τέτοιο ζήτημα».

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια της εκπομπής, Κατερίνα Καινούργιου, ρώτησε το δικηγόρο του 37χρονου ηθοποιού, αν κατηγορείται ότι «αλίευε» τα θύματα του σκηνοθέτη. Ο. Ροδουσάκης απάντησε ότι «Η δικογραφία αφορά σε υποβολή εκκλήσεως σε βάρος του εντολέα μου για συγκεκριμένη πράξη. Η πράξη που περιγράφεται περί αλίευσης είναι κάτι που δεν το γνωρίζω», ενώ παραδέχτηκε ότι «έχω λάβει την καταγγελία που έχει να κάνει με τον Δημήτρη Άνθη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Άνθης υπέστη σεξουαλικής κακοποίησης από το «φερόμενο θύμα» στην ιστορία του Νίκου Σ.

«Το θεωρώ απίθανο να βγει ένταλμα σύλληψης», κατέληξε ο δικηγόρος του ηθοποιού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ