Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021

Μάριος Αθανασίου για Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη: «Οφείλει το ΣΕΗ να του ζητήσει δημόσια συγγνώμη»

«Είναι ατόπημα και εκθέτει χωρίς λόγο.»

Με αφορμή την ανακοίνωση του ΣΕΗ μέσα από την οποία φωτογραφίζεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο γνωστός ηθοποιός-σκηνοθέτης έστειλε μία επιστολή στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, όπου δηλώνει ότι νιώθει προσβεβλημένος αλλά και πολύ λυπημένος.

Η αντίδραση του ηθοποιού οφειλόταν σε μία συγκεκριμένη παράγραφο που ανέφερε ότι «μετά από 3 εβδομάδες εκκωφαντικής κυβερνητικής σιωπής, μόλις χθες, γίναμε μάρτυρες μιας επικοινωνιακής ομοβροντίας: ηθοποιός και σκηνοθέτης με άμεση πρόσβαση στον Πρωθυπουργό παρουσιάστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή από όπου ξεκίνησε το κύμα των ΕΠΩΝΥΜΩΝ καταγγελιών στο χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου».

Ο Μάριος Αθανασίου από την στιγμή που άνοιξε ο ασκός του Αιόλου, τάχθηκε υπέρ των θυμάτων που έχουν υποστεί κάποια μορφή βίας ή και σεξουαλική παρενόχληση, συμμετέχοντας στην προσπάθεια που γίνεται για να έρθει κάθαρση στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ωστόσο το πρωί της Τρίτης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, υπερασπίστηκε τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, λέγοντας ότι το ΣΕΗ πρέπει να του ζητήσει συγνώμη.

«Οφείλει το ΣΕΗ να ζητήσει δημόσια συγγνώμη και να ανασκευάσει την ανακοίνωση που φωτογραφίζει τον Μαρκουλάκη. Είναι ατόπημα και εκθέτει χωρίς λόγο. Δεν έχουμε ανάγκη τέτοιων κρίσεων, έχουμε ανάγκη δικαιοσύνης και κάθαρσης».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ