Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021

Βασίλης Τερλέγκας: «Δέχτηκα ρατσισμό επειδή δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν γκέι» (video)

«Είπα ότι δεν θέλω, αν γίνουν θα τους στηρίξω» διευκρινίζει

Ο Βασίλης Τερλέγκας που έχει απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα από τα φώτα της δημοσιότητας, έκανε come back και εξέφρασε το παράπονό του.

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή Pop Up και μίλησε μεταξύ άλλων για την περίοδο που υπέφερε από κρίσεις πανικού κατά την διάρκεια της νυχτερινής εργασίας του και με τον κόσμο να εκδηλώνει ακραίο θαυμασμό: «Πέρασα διαταραχή πανικού από τον πολύ κόσμο που έπεφτε πάνω μου, νόμιζα ότι θα πεθάνω, είχα τρελαθεί. Δεν μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει διαταραχή πανικού. Ούτε στο χειρότερο εχθρό μου αυτό που έπαθα. Τη νύχτα γίνονται λιγότερα από τη μέρα. Η δουλειά μου δεν έχει τόσα προβλήματα όσα μπορείς να φανταστείς. Η νύχτα είναι στην κουλτούρα του Έλληνα να διασκεδάζει. Δεν μπορώ εγώ να παρεκκλίνω, ως καλλιτέχνης», σχολίασε ο Βασίλης Τερλέγκας.

«Έφαγα ρατσισμό γιατί πιστεύω στο Χριστό»

Στην ερώτηση για το αν υπήρξαν στην καριέρα του πισώπλατες μαχαιριές, ο ίδιος απάντησε ότι δέχτηκε έντονες επιθέσεις επειδή σε παλαιότερη δήλωσή του είχε πει ότι δεν θα ήθελε τα παιδιά του να γίνουν ομοφυλόφιλοι: «Έφαγα πάρα πολύ ρατσισμό γιατί πιστεύω στο Χριστό και γιατί είπα ότι τα παιδιά μου δεν θέλω να γίνουν ομοφυλόφιλοι. Είπα ότι δεν θέλω, αν γίνουν θα τους στηρίξω» έσπευσε να διευκρινίσει ο γνωστός καλλιτέχνης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ