Κυριακή, 11 Απρίλιος 2021

Απολύθηκε από το σίριαλ ο ηθοποιός που κατηγορείται για την σεξουαλική κακοποίηση του Δημήτρη Άνθη (video)

«Υπήρξε ερωτική συναίνεση μεταξύ των δύο ενηλίκων με απόλυτη συναίνεση» αναφέρει ο δικηγόρος του ηθοποιού.

Ακόμη μία υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης είδε το φως της δημοσιότητας και έχει προκαλέσει σοκ στον καλλιτεχνικό χώρο.

Πρόκειται για τον 37χρονο πασίγνωστο ηθοποιό που φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά τον Δημήτρη Άνθη, αλλά και να είναι το τρίτο πρόσωπο που βρισκόταν στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη την ημέρα που κακοποιήθηκε ο Νίκος Σ.

Δείτε επίσης: Απαντήσεις του ηθοποιού Ν. Σ. μετά την καταγγελία του Δημήτρη Άνθη για βιασμό

Ο Δικηγόρος του ηθοποιού Μανώλης Ροδουσάκης, μίλησε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και στον Αντώνη Σρόιτερ και επισήμανε πως ο πελάτης του δηλώνει αθώος, καθώς επίσης η έγκληση που έχει δεχτεί είναι αβάσιμη.

Δείτε επίσης: Τι απαντά για το ένταλμα σύλληψης ο δικηγόρος ηθοποιού που καταγγέλλεται μαζί με τον Λιγνάδη (video)

Τόνισε μάλιστα ότι ο εντολέας γνωρίζει τον καταγγέλλοντα και ότι υπήρξε ερωτική συναίνεση μεταξύ των δύο ενηλίκων με απόλυτη συναίνεση, ενώ αποκάλυψε πως ο ηθοποιός τη Δευτέρα απολύθηκε από τη σειρά που εμφανιζόταν

«Ήταν εργαζόμενος μέχρι χθες, καθώς λόγω καταγγελίας και της φήμης ότι θα υπήρχε ένταλμα σύλληψης εις βάρος του, απολύθηκε από τη δουλειά του από το πασίγνωστο σίριαλ στο οποίο εμφανιζόταν αυτήν την εποχή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ροδουσάκης, ο οποίος είπε πως δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

O κ. Ροδουσάκης την Παρασκευή αναμένεται να μεταβεί αστυνομικό τμήμα και να καταθέσει έγγραφο υπόμνημα στο οποίο θα κάνει γνωστές τις τοποθετήσεις του πελάτη του. Μετά και την κατάθεση του 37χρονου ηθοποιού, οι αστυνομικοί θα στείλουν το υλικό που θα συγκεντρώσουν από τους δύο εμπλεκόμενους στους εισαγγελείς, οι οποίοι θα αποφασίσουν για την εξέλιξη τους και τις ποινικές ευθύνες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ