Τρίτη, 13 Απρίλιος 2021

Ο Πέτρος Φιλιππίδης απάντησε με εξώδικο στην καταγγελία ηθοποιού για ξυλοδαρμό

Ζητά από τον δικηγόρο να ανακαλέσει μέσα σε 3 μέρες

Με εξώδικη διαμαρτυρία απαντά ο ο Πέτρος Φιλιππίδης στον ηθοποιό που κατήγγειλε ότι «έτρωγε» ανελέητο ξύλο για δύο συνεχόμενες χρονιές στο θέατρο.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κάνει λόγο για ψευδείς χαρακτηρισμούς που τον συκοφαντούν, ενώ όπως υποστηρίζει ο ίδιος δεν εκμεταλλεύτηκε ποτέ την θέση του για να ασκήσει οποιαδήποτε σωματική, λεκτική ή σεξουαλική βία.

Το εξώδικο έλαβε ο δικηγόρος του καταγγελόμενου, Γιώργος Γεραρής, από τον οποίο ο Πέτρος Φιλιππίδης ζητά να ανακαλέσει μέσα σε χρονικό περιθώριο 3 ημερών.

«Το ξύλο δεν ήταν θεατρικό ξύλο»

«Ο κ. Φιλιππίδης του πρότεινε ένα μικρό ρόλο στην παράσταση που θα ανέβαζε εκείνη τη χρονιά. Ο εντολέας μου πέταξε από τη χαρά του και δέχτηκε. Οι πρόβες κύλησαν ομαλά. Κάποια στιγμή του ανακοινώθηκε από τον κ. Φιλιππίδη ότι θα τρώει ξύλο. Είχαν μια σκηνή ανάκρισης στην παράσταση που θα μπορούσε να “δικαιολογήσει” το ξύλο. Ο εντολέας μου είπε ότι είμαστε ηθοποιοί και θα κάνω ό,τι πρέπει. Ωστόσο το ξύλο δεν ήταν θεατρικό ξύλο, αλλά κανονικό ξύλο» δήλωσε ο δικηγόρος και συνέχισε:

Πέτρος Φιλιππίδης

«Τον πρώτο μήνα τον χτυπούσε με ένα τηλέφωνο στους ώμους. Μετά από λίγο καιρό συνέχισε με τα χέρια του. Με δυνατά χαστούκια, ή με χτυπήματα στους ώμους και την πλάτη με τα χέρια του. Ο εντολέας μου μού είπε ότι από το κοινό ακούγονταν επιφωνήματα. Ο πελάτης μου προσπάθησε να αποφύγει τα χτυπήματα πάνω στη σκηνή όσο μπορούσε, ή να αποσβέσει την έντασή τους, με κινήσεις του σώματός του. Το κατάφερνε σε ένα βαθμό», περιέγραψε ο κ. Γεραρής.

Στο νοσοκομείο

Ο δικηγόρος περιέγραψε ότι ο εντολέας του κατέληξε στο νοσοκομείο:«Κάποια στιγμή χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο. Πήγε δύο φορές στα επείγοντα στο νοσοκομείο και άλλη μία φορά σε ιδιώτη γιατρό που του έκανε διάγνωση ότι είχε θλάση και φλεγμονή. Ο κ. Φιλιππίδης ήταν ο σκηνοθέτης της παράστασης. Είναι ο Φον Δημητράκης η παράσταση» υπογράμμισε ο δικηγόρος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ