Γιώργος Ψάλτου: Ο ηθοποιός που κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη για ξυλοδαρμό (video)

«Με χτυπούσε με μένος».

Must Read

Μία νέα καταγγελία για τον Πέτρο Φιλιππίδη είχε φτάσει στο ΣΕΗ από ηθοποιό, που όπως ισχυρίζεται, έτρωγε κανονικό ξύλο κατά τη διάρκεια της παράστασης «Φον Δημητράκης».

Ο ηθοποιός που κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη για ξυλοδαρμό, είναι ο Γιώργος Ψάλτου. O λόγος που αποφάσισε να μιλήσει, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του, ήταν η καταγγελία της Ζέτας Δούκα, η οποία μάλιστα ήταν εκείνη που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά την καταγγελία εις βάρος του απάντησε με εξώδικο κατά του ηθοποιού, μέσα από το οποίο του ζητάει να ανακαλέσει τις δηλώσεις του στο διάστημα εντός τριών ημερών.

«Δεν υπάρχει ίχνος υπερβολής και ψέματος σε αυτά που ακούσατε. Το 2013 συνεργάστηκα με τον κ. Φιλιππίδη για τρεις μήνες. Το ποσό που έλαβα ήταν γύρω στα 300 ευρώ. Από την πρώτη στιγμή ο Πέτρος Φιλιππίδης μου είπε “θα είσαι μαζί μου”. Ήταν να κάνει το καλοκαίρι μια παράσταση στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος που δεν έγινε και ομολογουμένως του στοίχισε αυτό. Μετά με την ίδια ζέση μου είπε ότι θα συνεργαστούμε τον χειμώνα», είπε αρχικά ο ηθοποιός και αποκάλυψε πως μια μέρα πριν από την πρεμιέρα της παράστασης του ανακοινώθηκε πως πάνω στη σκηνή θα υπάρχει και ξύλο.

Εκείνη τη στιγμή κακοποιούμουν.

«Μέχρι την παραμονή της πρεμιέρας υπήρχε ένας εκφοβισμός στον τρόπο που γινόταν η σκηνή, και μου ανακοινώθηκε ότι θα υπάρχει και ξύλο. Ακούς θεατρικό ξύλο και λες “τι μπορεί να είναι;”. Το μαρτύριό μου πραγματικά αρχίζει από την επόμενη μέρα. Για τον πρώτο μήνα υπήρχε ένα τηλέφωνο στο γραφείο με το οποίο με βαρούσε στον ώμο και είχα γίνει μπλαβί. Για τον κύριο Φιλιππίδη αυτό ήταν πολύ διασκεδαστικό. Ο κόσμος δεν αντιλαμβάνεται τι είναι ψεύτικο και τι αληθινό. Κάποιοι γελούσαν, αλλά εγώ κακοποιούμουν εκείνη τη στιγμή», τόνισε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας πως «Στον ένα μήνα εγώ παραπονιόμουν, το συζητούσα και κάποιοι άνθρωποι το έβλεπαν και αυτό έφθασε στα αυτιά του. Σταμάτησε (σ.σ. να τον χτυπά με το τηλέφωνο). παράλληλα, όμως, είχε ξεκινήσει και το χαστούκι. Όταν έφαγα το πρώτο χαστούκι είπα τι γίνεται εδώ. Αυτό συνεχίστηκε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα την πρώτη χρονιά. Είχα αρχίσει να υποφέρω και να πονάω. Είχα πάει δυο φορές σε δημόσιο νοσοκομείο και μια φορά σε ιδιώτη και μου είπαν ότι υπάρχει θλάση και φλεγμονή και αυτό πρέπει να σταματήσει. Παίζαμε από Τρίτη και δυο παραστάσεις το Σάββατο και καθημερινά υπήρχε αυτό το χαστούκι και το ξύλο».

«Δεν ήθελα να πάω σε αυτό που αγαπώ. Υπήρχαν στιγμές που δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω. Θα με ρωτήσετε ‘γιατί πήγαινα;”. Η ανάγκη είναι όμως ο εχθρός της ελευθερίας, όπως και η έλλειψη πίστης… », συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του κ. Ψάλτου, ο γνωστός ηθοποιός δεν έδινε σημασία στα παράπονα του ηθοποιού και τον έβγαζε τρελό, ενώ συνέχισε να το χτυπάει κανονικά την ώρα της παράστασης.

«Με χτυπούσε με μένος και κάποια στιγμή χρειάστηκε να βάλω επιθέματα. Έβαζα μέχρι και χαρτί κουζίνας μέσα από τα ρούχα μου», είπε.

Αναφορικά με τη συμπεριφορά του Πέτρο Φιλιππίδη στο χώρο του θεάτρου, ο ηθοποιός υποστήριξε ότι «συμπεριφέρεται με ένα τρόπο που δεν υπάρχεις και δεν έχεις δικαίωμα λόγου».

«Έτρεμα τη στιγμή που θα βγω στη σκηνή και θα πάω στο θέατρο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια περιέγραψε ένα άσχημο περιστατικό που συνέβη ένα μήνα πριν τελειώσει η σεζόν.

«Ήμουν γονατιστός στη σκηνή και έφαγα μια γονατιά στη μέση, πάω να σηκωθώ και δεν μπορώ. Βγαίνω με δυσκολία στο παρασκήνιο και από εκείνη τη στιγμή μέχρι και το τέλος των παραστάσεων κάνω τον κουτσό».

Ωστόσο, η παράσταση συνεχίστηκε και για δεύτερη φορά και ενώ όλα έδειχναν ότι η κατάσταση είχε ηρεμήσει, ο Πέτρος Φιλιππίδης χτύπησε τον κ. Ψάλτου έξω από το καμαρίνι του με αρκετούς συναδέλφους να προσπαθούν να τον ηρεμήσουν.

Ο γνωστός ηθοποιός- σκηνοθέτης μετά από εκείνη την ημέρα σταμάτησε να χτυπάει τον κ. Ψάλτου, όμως ξεκίνησε να τον εκφοβίζει.

Έχουν περάσει επτά χρόνια από τότε που συνέβη το περιστατικό και το αδίκημα έχει παραγραφεί, ωστόσο ο ηθοποιός παρότρυνε όσους έχουν υποστεί κάποια μορφή βίας να μιλήσουν άφοβα.

Το συγκεκριμένο περιστατικό επιβεβαίωσε και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος συμμετείχε στην εν λόγω παράσταση.

«Υπήρξε μια ανεξήγητη για τους υπόλοιπους έκρηξη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος επετέθη στον (…) και χάρη στην παρέμβαση των υπολοίπων τον σταματήσαμε για να μην συμβούν τα χειρότερα» είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός και πρόσθεσε πως «αν χρειαστεί, βεβαίως, εννοείται πως θα καταθέσω, δεν μπορώ να κρύψω την αλήθεια».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This