Νέες καταγγελίες στον εισαγγελέα από τον πρόεδρο του Πειθαρχικού του ΣΕΗ (video)

Για απόπειρα βιασμού και βιασμό κατηγορείται γνωστός ηθοποιός-σκηνοθέτης, που έχει καταγγελθεί για σεξουαλική παρενόχληση.

Must Read

Νέα τροπή έχει πάρει η υπόθεση γνωστού ηθοποιού-σκηνοθέτη, τον οποίον κατήγγειλαν για σεξουαλική παρενόχληση η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Λένα Δροσάκη και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, καθώς υπάρχουν ακόμη έξι γυναίκες που τον καταγγέλλουν για αντίστοιχο περιστατικό, για απόπειρα βιασμού αλλά και για βιασμό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», ο συγκεκριμένος ηθοποιός-σκηνοθέτης κατηγορείται από μία ταξιθέτρια και μία πρώην μαθήτρια του για σεξουαλική παρενόχληση. Παράλληλα μία ηθοποιός τον κατήγγειλε για απόπειρα βιασμού, ενώ μία γνωστή ηθοποιός ισχυρίζεται ότι την βίασε τον Αύγουστο του 2014, με την υπόθεση αυτή να μην έχει παραγραφεί ακόμη.

Ωστόσο, για το τελευταίο περιστατικό δεν έχει κατατεθεί καταγγελία στο ΣΕΗ, αλλά θα ακολουθηθεί η νομική οδός. Επίσης η εκπομπή αναφέρει ότι υπάρχουν 54 μάρτυρες υπεράσπισης.

Το Πειθαρχικό του ΣΕΗ ετοιμάζει υπόμνημα, με τον Πασχάλη Τσαρούχα να πηγαίνει αύριο στον Εισαγγελέα με νέες καταγγελίες.

Παράλληλα, έχουν συγκεντρωθεί συνολικά 28 καταγγελίες, για τον ηθοποιό-σκηνοθέτη που κατήγγειλαν η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This