Σταμάτης Γονίδης: «Μόλις βάλω στη μπέμπα να ακούσει νησιώτικα, ηρεμεί» (video)

«Αυτή είναι κανονική νησιώτισσα»

Must Read

Μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του διανύει ο Σταμάτης Γονίδης, καθώς πριν από λίγους μήνες ήρθε στη ζωή η κορούλα του.

Ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στην εκπομπή του «Pop Up», αναφέρθηκε στην απόφασή του να φτιάξει δικό του κρασί με το όνομα STAGON.

«Ο παππούς μου έφτιαχνε το καλύτερο κρασί στο νησί και κάθε Κυριακή μαζεύονταν οι φίλοι του και έπιναν με μεζέδες που έφτιαχνε η γιαγιά μου. Παλιά είχα φτιάξει ένα κρασί κόκκινο που πουλήθηκε όλο. Έχω μάθει να δημιουργώ, δεν μπορώ να κάθομαι χωρίς να κάνω κάτι», ενώ αποκάλυψε ότι θέλει να δημιουργήσει και άρωμα με το ίδιο όνομα.

«Είναι μια θεραπεία να ασχολείσαι με το μωρό. Σου αλλάζει τη ζωή. Ανανεώνεσαι και μου δίνει κέφι να γράφω. Τα τραγούδια που γράφω είναι τελείως διαφορετικά από εκείνα που έγραφα. Είναι πολύ πιο λιτά και φιλοσοφημένα», είπε για τα τραγούδια που γράφει αυτόν τον καιρό.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κόρη του λέγοντας πως «η μπέμπα όσο και να σας φανεί περίεργο, όταν κυοφορούσε η Κατερίνα, της έβαζα νησιώτικα και άκουγε. Όταν έχει ανησυχία και θέλει να κοιμηθεί και έχει πονάκια, μόλις της βάλω τα νησιώτικα ηρεμεί. Αυτή είναι κανονική νησιώτισσα» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This