Τετάρτη, 14 Απρίλιος 2021

Σταμάτης Γονίδης: «Μόλις βάλω στη μπέμπα να ακούσει νησιώτικα, ηρεμεί» (video)

«Αυτή είναι κανονική νησιώτισσα»

Μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του διανύει ο Σταμάτης Γονίδης, καθώς πριν από λίγους μήνες ήρθε στη ζωή η κορούλα του.

Ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στην εκπομπή του «Pop Up», αναφέρθηκε στην απόφασή του να φτιάξει δικό του κρασί με το όνομα STAGON.

«Ο παππούς μου έφτιαχνε το καλύτερο κρασί στο νησί και κάθε Κυριακή μαζεύονταν οι φίλοι του και έπιναν με μεζέδες που έφτιαχνε η γιαγιά μου. Παλιά είχα φτιάξει ένα κρασί κόκκινο που πουλήθηκε όλο. Έχω μάθει να δημιουργώ, δεν μπορώ να κάθομαι χωρίς να κάνω κάτι», ενώ αποκάλυψε ότι θέλει να δημιουργήσει και άρωμα με το ίδιο όνομα.

«Είναι μια θεραπεία να ασχολείσαι με το μωρό. Σου αλλάζει τη ζωή. Ανανεώνεσαι και μου δίνει κέφι να γράφω. Τα τραγούδια που γράφω είναι τελείως διαφορετικά από εκείνα που έγραφα. Είναι πολύ πιο λιτά και φιλοσοφημένα», είπε για τα τραγούδια που γράφει αυτόν τον καιρό.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κόρη του λέγοντας πως «η μπέμπα όσο και να σας φανεί περίεργο, όταν κυοφορούσε η Κατερίνα, της έβαζα νησιώτικα και άκουγε. Όταν έχει ανησυχία και θέλει να κοιμηθεί και έχει πονάκια, μόλις της βάλω τα νησιώτικα ηρεμεί. Αυτή είναι κανονική νησιώτισσα» είπε χαρακτηριστικά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ