Πάνος Μουζουράκης: «Με στιγμάτισε μια εμπειρία στα 14 μου και δεν το είχα πει σε κανέναν μέχρι τα 23 μου» (video)

«Όταν έφυγε ο μπαμπάς μου ένιωσα ένα χάδι στην πλάτη. Το άγγιγμα ήταν τόσο αληθινό και ένιωσα ότι μου στέλνει ο μπαμπάς μου το σημάδι»!

Must Read

Γεννήθηκε στη Ελβετία σε ηλικία όμως 8 ετών μετακόμισε με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη. Από τα 19, ξεκίνησε να εμφανίζεται σε διάφορα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής, παίζοντας κιθάρα και τραγουδώντας, είτε μόνος του είτε ως μέλος συγκροτημάτων. Τον Αύγουστο του 2002 αποφάσισε να κατέβει στην Αθήνα και προσλήφθηκε στο «Σταυρό του Νότου club», όπου και παρέμεινε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, δημιουργώντας αίσθηση με την πολύ ιδιαίτερη καλλιτεχνική του παρουσία, κερδίζοντας συνεχώς την προσοχή και την αγάπη του κοινού.

Ο λόγος για τον Πάνο Μουζουράκη, ο οποίος αργότερα αποφάσισε να παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής. Ο ίδιος έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις αλλά και σειρές, ξεχώρισε όμως μέσα από τη συμμετοχή του στα σίριαλ «Singles» και «4».

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» και αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια.

«Γεννήθηκα στην Ελβετία, και ήρθαμε στην Ελλάδα, όταν ήμουν 8 ετών. Ο πατέρας μου ήθελε να μας μεγαλώσει στην Ελλάδα. Πήγαμε στη Θεσσαλονίκη. Είχαμε την Ελλάδα στο μυαλό μας σαν τον παράδεισο.»

Στη συνέχεια η εκπομπή του επιφύλασσε μία έκπληξη. Εμφανίστηκε η μητέρα του τραγουδιστή, η κυρία Ελένη, η οποία μίλησε για το πως είναι ο ίδιος σαν άνθρωπος και πως μεγάλωσε.

«Κάποιες φορές σαν να λιποθυμούσε και με λαχταρούσε αυτό το πράγμα εμένα και κάποια στιγμή ρώτησα και τον γιατρό και μου είπε κοίταξε μήπως το κάνει από νεύρο. Αν έχει ένα παιχνίδι και του το πάρει ο άλλος, μήπως κάνει πάλι το ίδιο. Το δοκίμασα μια μέρα που είχε μια φυσαρμόνικα που του το πήρε ο αδερφός του ο μεγάλος και αμέσως λιποθύμησε. Λέω έτσι είσαι; Του έδωσα ένα χαστουκάκι, συνήλθε κι ήταν όλα καλά.»

Έπειτα η μητέρα του αποκάλυψε πως τον άκουσε κάποιος να τραγουδάει στη Θεσσαλονίκη και έτσι ξεκίνησαν όλα. «Εγώ του λέω να έχει επιτυχίες στη ζωή του και να μην καβαλήσει το καλάμι»! κατέληξε η μαμά του τραγουδιστή

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε επίσης στο πως βίωσε την απώλεια του πατέρα του.

«Στα 14 ο μπαμπάς μου με έπιασε να καπνίζω και έβαλε το μεγάλο μου αδερφό το Μανώλη και με πήρε υπό την προστασία του ο μεγάλος αλλά μου άρεσε γιατί κάναμε παρέα. Για τον πατέρα μου έγραψα το μισό τραγούδι στο αεροπλάνο όταν έμαθα ότι αρρώστησε και το άλλο μισό στο νοσοκομείο. Είμαστε όλοι μαζεμένοι πάνω από το κρεβάτι του και μας είπε “είμαι πλήρης μπορώ να φύγω” και μας είπε να προχωράμε μπροστά. Τη μέρα που με πήρε ο αδελφός μου και μου είπε ότι ο μπαμπάς έφυγε και νιώθω από πίσω μου ένα χάδι στην πλάτη και νομίζω ότι με χαϊδεύει η Μαρία και εκείνη κοιμόταν. Το άγγιγμα ήταν τόσο αληθινό και ένιωσα ότι μου στέλνει ο μπαμπάς μου το σημάδι!»

Αναφορικά με τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας από ανθρώπους και δη παιδιά, που έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχλησηκακοποίηση από ανθρώπους του θεάματος, ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως «φοβάμαι πάρα πολύ να σηκώσω το δάχτυλο και να δείξω κάποιον, χωρίς να ξέρω όλα τα στοιχεία. Ξέρω ότι πρέπει να μιλήσουμε και να στηρίξουμε. Έχω περάσει κι εγώ από παρόμοια φάση. Υπάρχει πολύ κόσμος που έχει ζήσει κάτι τέτοιο. Δεν γίνεται μόνο στο χώρο του θεάτρου. Μιλάμε για το θείο, μιλάμε για τον οικογενειακό φίλο, για τον μπάρμπα στο καφενείο που με έβαλε σε ένα αμάξι και με πήγε σε ένα δάσος. Με στιγμάτισε μια τέτοια εμπειρία στα 14 μου και δεν το είχα πει σε κανέναν μέχρι τα 23 μου. Και καταλαβαίνω πως είναι να αισθάνεσαι τις ενοχές. Με φίλους μου που έχω μιλήσει το έχουν πάθει κι εκείνοι, εκτός χώρου. Τα όπλα, τα ναρκωτικά και η παιδεραστία είναι οι μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This