«Τρίποντο» στη Μαλέσκου! Η παρουσιάστρια φαίνεται ότι γοήτευσε τον Μάριο Χεζόνια

Ο σταρ του Παναθηναϊκού έκανε καρδούλα σε ανάρτησή της

Must Read

Δεν είναι μόνον άσος στο σκοράρισμα άλλα έχει ικανότητες και στο… μαρκάρισμα, και μάλιστα εκτός παρκέ!

Ο λόγος για τον σούπερ σταρ του μπασκετικού Παναθηναϊκού Μάριο Χεζόνια, που καλά καλά δεν έχει πατήσει το πόδι του στο ΟΑΚΑ και ξεδιπλώνει το ταλέντο του και σε άλλον τομέα εκτός του σπορ στο οποίο είναι αστέρι! Βλέπετε ο Κροάτης σταρ είναι ενεργός και στα social media και εκεί που σερφάριζε στο Instagram έπεσε πάνω στην Ιωάννα Μαλέσκου! Και όχι μόνο έπεσε αλλά φαίνεται πως γοητεύτηκε από την ξανθιά παρουσιάστρια του «Love it» και της έκανε και καρδούλα σε ανάρτησή της!

https://www.instagram.com/p/Bk_dprenJ7b/

Λέτε εκτός από τη βόμβα που έσκασε στον εγχώριο και παγκόσμιο αθλητισμό με τη μεταγραφή του Μάριο Χεζόνια στο «Τριφύλλι» (ο «Super Mario» με θητεία στην Μπαρτσελόνα και το NBA είναι δηλωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού) να έχουμε και άλλου είδους βόμβα στην εγχώρια showbiz; Από καρδούλες αρχίζουν όλα και κανείς δεν ξέρει πού μπορεί να καταλήξει! Οχι τίποτε άλλο, αλλά η παρουσιάστρια του Σκάι, που προσπαθεί να στεριώσει στην τηλεόραση, δεν μπορεί να δει από κοντά λόγω των μέτρων για την πανδημία και αγώνες του Παναθηναϊκού, τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για την Euroleague! Γιατί άλλο τα social media και άλλο εκ του σύνεγγυς…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This