Η συμπαράσταση του Νίκου Κοκλώνη στην Κατερίνα Κιανούργιου, μέσω της εταιρίας του, για το συμβάν με τον Κούγια

«Η Barking Well Media ήταν, είναι και θα είναι απέναντι σε όλους όσοι προσπαθούν με οποιοδήποτε τρόπο να σπιλώσουν ή και να χαλιναγωγήσουν πρόσωπα και καταστάσεις.»

Must Read

Έξαλλη έγινε χθες η Κατερίνα Καινούργιου μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας, μέσα από την οποία ανέφερε ότι σκοπεύει να καταθέσει μηνύσεις, σε όσους εμφανίζονται ως βιασθέντες από τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και σε αυτούς που έθιξαν την τιμή και την υπόληψη του ίδιου.

Στην εν λόγω ανακοίνωση, ο γνωστός ποινικολόγος έκανε προσωπική επίθεση στην παρουσιάστρια της εκπομπής «Ευτυχείτε», χωρίς ωστόσο να την κατονομάζει, χαρακτηρίζοντάς την ως «κυρία της Μυκόνου».

Στη συνέχεια, ο συνήγορος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, οποίος κατηγορείται για βιασμό ανήλικων παιδιών κατά συρροή, δήλωσε πως δεν αναφερόταν σε εκείνη, αλλά σε κάποια άλλη παρουσιάστρια.

Μετά τις δηλώσεις του γνωστού δικηγόρου, το τηλεοπτικό κανάλι Open, με ανακοίνωσή του, δήλωσε τη στήριξή του προς το πρόσωπο της Κατερίνας Καινούργιου.

Τη συμπαράσταση του όμως έδειξε και ο πολύ καλός φίλος της παρουσιάστριας, Νίκος Κοκλώνης, με μία ανακοίνωση μέσω της εταιρείας του, Barking Well Media, η οποία μάλιστα είναι και συμπαραγωγός της εκπομπής «Ευτυχείτε».

Δείτε την αναλυτική ανακοίνωση:

«Με αφορμή δηλώσεις που αναφέρονται “σε παρουσιάστρια πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής” και ως συμπαραγωγός της επιτυχημένης καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής “Ευτυχείτε”, η Barking Well Media δηλώνει την απόλυτη στήριξή της στο πρόσωπο της Κατερίνας Καινούργιου, αλλά και την ικανοποίησή μας που με διευκρινιστικές δηλώσεις αποσαφηνίστηκε πως δεν αναφέρονταν στο πρόσωπό της.

Η Barking Well Media, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεοπτικών παραγωγών στην ελληνική τηλεόραση, δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή της στο πρόσωπο των παρουσιαστών, δημοσιογράφων αλλά και συντελεστών των ψυχαγωγικών εκπομπών που με σεβασμό και αξιοπρέπεια, τηρώντας τους κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας καλύπτουν τα θέματα της επικαιρότητας με γνώμονα τη σωστή και έγκυρη ενημέρωση των τηλεθεατών.

Η Barking Well Media ήταν, είναι και θα είναι στο πλευρό όλων εκείνων που εργάζονται με σοβαρότητα για την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του τηλεοπτικού κοινού.

Η Barking Well Media ήταν, είναι και θα είναι απέναντι σε όλους όσοι προσπαθούν με οποιοδήποτε τρόπο να σπιλώσουν ή και να χαλιναγωγήσουν πρόσωπα και καταστάσεις.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This