Παρασκευή, 9 Απρίλιος 2021

Το ξέσπασμα της συζύγου του Σταμάτη Γονίδη για την φωτογραφία της νεογέννητης κόρης που διέρρευσε στο διαδίκτυο

«Με τι μυαλό κοινοποιείς ένα βρέφος χωρίς τη συγκατάθεση των γονιών;»

Έξαλλη έγινε η σύζυγος του Σταμάτη Γονίδη, Κατερίνα Κουργιουξίδου, διότι διέρρευσαν φωτογραφίες της μόλις τριών μηνών κορούλας της, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή με μία ανάρτηση της στον προσωπικό της προφίλ στο Facebook, τόνισε ότι ούτε αυτή, ούτε ο σύζυγός της έχουν λογαριασμό στο Instagram και πως κάποιος δημοσίευσε μία φωτογραφία του γνωστού τραγουδιστή με το μωρό, χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ούτε εγώ ούτε ο σύζυγός μου έχουμε λογαριασμό στο Instagram! Όποιος έχει τον λογαριασμό Stamatis gonidis από θαυμασμό για τον Σταμάτη θα ήταν πιο θεμιτό να ενημερώσει τους χρήστες ότι δεν ο ίδιος. Αυτό που με στεναχώρησε είναι που κυκλοφόρησε μέσω Instagram και δεν ξέρω ποιος και πού τη βρήκε αυτήν την προσωπική φωτογραφία με τον Σταμάτη και τη μπέμπα μας.

Με τι μυαλό κοινοποιείς ένα βρέφος χωρίς τη συγκατάθεση των γονιών και μάλιστα χωρίς να κρύψεις το προσωπάκι του; Πραγματικά απορώ με τι μυαλό. Η ιδιωτική μας ζωή είναι ιδιωτική και χρησιμοποιούμε εμείς αυτά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για οποιοδήποτε λόγο επιθυμεί ο καθένας. Ως γονείς έχουμε υποχρέωση να προστατεύουμε τα παιδιά μας από αυτήν την προβολή και την έκθεση ανηλίκου. Δεν είναι όλα στον βωμό του Facebook,του Instagram κτλ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Κουργιουξίδου.

Στη συνέχεια και ο Σταμάτης Γονίδης έκανε αναδημοσίευση το κείμενο της συζύγου του:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ