Πέμπτη, 15 Απρίλιος 2021

Αντύπας, Ζαφείρης Μελάς και Γωγώ Βαγενά σε διαδικτυακή συναυλία για τη… γυναίκα!

Πενιές για την Hμέρα της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου!

Αντύπας, Ζαφείρης Μελάς, Γωγώ Βαγενά και Πρόδρομος ετοιμάζουν ένα live streaming αφιερωμένο στην Hμέρα της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου. Μάλιστα, η διαδικτυακή συναυλία θα γίνει σε κτήμα στην Κερατέα, το οποίο διαμορφώθηκε ειδικά για τη συγκεκριμένη βραδιά, και στη σκηνή θα βρεθούν 22 μουσικοί!

Μπορεί η συνεργασία των καλλιτεχνών του λαϊκού πενταγράμμου λόγω κορωνοϊού να μην ολοκλήρωσε τον κύκλο της, όμως όλοι ανυπομονούν να χαρίσουν μοναδικές στιγμές σε όσους την παρακολουθήσουν!

Η «Espresso» επικοινώνησε με τους πρωταγωνιστές της βραδιάς, οι οποίοι δεν έκρυψαν τη χαρά τους! Ο Αντύπας μάς δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με τον Ζαφείρη Μελά ετοιμάσαμε ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα, για να διασκεδάσει ο κόσμος, έστω και από το σπίτι του. Η γυναίκα για μένα είναι το παν. Είναι έρωτας, αυτοπεποίθηση, αγάπη, ισορροπία και είναι χαρά μας που θα την τιμήσουμε. Εγώ στάθηκα τυχερός σε αυτό το κομμάτι -της γυναίκας-, γιατί έπεσα διάνα. Με τη γυναίκα μου είμαστε παντρεμένοι 35 χρόνια και είμαστε ακόμη πολύ ερωτευμένοι».

Ο Ζαφείρης Μελάς τόνισε: «Εχουμε καιρό να τραγουδήσουμε και το περιμένουμε ανυπόμονα, γι’ αυτό και το κάνουμε αφιλοκερδώς, επειδή γουστάρουμε να το κάνουμε. Ο κόσμος το έχει πολλή ανάγκη. Οι Ελληνες ξεχωρίζουμε για τη διασκέδασή μας και μας έχει λείψει πολύ όλο αυτό. Είναι μια ευκαιρία να θυμηθούμε τα παλιά, τιμώντας τη γυναίκα, έστω και διαδικτυακά».

Τέλος, η Γωγώ Βαγενά ανέφερε στην «Espresso»: «Επειδή μας έχει λείψει η ανθρώπινη επαφή, θέλουμε να εκφραστούμε τιμώντας τον κόσμο και, φυσικά, την Ημέρα της Γυναίκας. Είναι τιμή και χαρά μου που βρίσκομαι στο σχήμα, μαζί με τους σπουδαίους Αντύπα και Ζαφείρη Μελά».

* Για εισιτήρια και οδηγίες παρακολούθησης της παράστασης, δείτε ΕΔΩ 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ