Συγκλόνισε ο Ζάχος με βίντεο- «παράσταση» για την «μπόχα» του θέατρου (video)

Έφερε δάκρυα στα μάτια των θαυμαστών του...

Must Read

Ενα βίντεο… γροθιά στο στομάχι μοιράστηκε ο Διονύσης Ζάχος με τους διαδικτυακούς του φίλους στα social media.

Ο δημοφιλής performer, τον οποίο έχουμε συνηθίσει σε απίθανες μιμήσεις με αιχμηρή σάτιρα, τούτη τη φορά έφερε δάκρυα στα μάτια των θαυμαστών του. Ερμηνεύοντας ένα δραματικό κείμενο της θεατρικής συγγραφέως Στέβης Μπουζιάνη σχετικά με όλα αυτά που πλήττουν το θέατρο μέσα από εξουσίες και όχι μόνο, ο Ζάχος χαρίζει μια σπουδαία στιγμή στο κοινό. Μια στιγμή που εκτυλίσσεται σ’ ένα άδειο θέατρο.

«Αδειασαν όλα, καρέκλες, τραπέζια, θέσεις, σκηνές, σπίτια, κτίρια, τρένα, σταθμοί» λέει, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός. Τη σκηνοθεσία του βίντεο, που αποτελεί επί της ουσίας μια καλοδουλεμένη μίνι θεατρική παράσταση, υπογράφει η Στέβη Μπουζιάνη, στις κάμερες ήταν ο Αργύρης Διαβολίκης και ο Γιάννης Σιγάλας, ενώ το μοντάζ επιμελήθηκε η Dusty Entertainment Group.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This