Αυτά είναι τα 10 κλασικά ανδρικά αρώματα που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα

Ένα signature άρωμα πρέπει να το φοράς και να σε χαρακτηρίζει

Must Read

Ποιο άρωμα να διαλέξεις, όταν κάθε χρόνο κυκλοφορούν στην αγορά δεκάδες νέα αρώματα; Πώς να επιλέξεις ένα άρωμα που ξέρεις ότι δεν θα το βαρεθείς από την πρώτη κιόλας εβδομάδα, αλλά ένα που οι πιο στενοί σου άνθρωποι θα σε ταυτίζουν μαζί του;

Για να καταλήξεις σε ένα signature άρωμα που θα το φοράς και θα σε χαρακτηρίζει, το μόνο που μπορούμε να σου προτείνουμε είναι να επιλέξεις ένα που είναι κλασικό και διαχρονικό. Παρακάτω ακολουθούν τα 10 κλασικά ανδρικά αρώματα που συγκεντρώσαμε για σένα και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα φύγουν ποτέ από την μόδα!

Αυτά είναι τα 10 κλασικά ανδρικά αρώματα που δεν θα φύγουν ποτέ από την μόδα:

Floris No. 89

Αυτό είναι το άρωμα του James Bond, το οποίο κυκλοφόρησε το 1951, ένα χρόνο πριν τη δημοσίευση του Casino Royale από τον Fleming. Είναι ένα ξυλώδες άρωμα, ενώ το περγαμόντο, το πορτοκάλι, το νερόλι και η λεβάντα καθιστούν το No.89 ένα κλασικό ανδρικό άρωμα.

Czech & Speake No. 88

Μπορεί να είναι πιο μοντέρνο από το Floris παραπάνω, αλλά το No. 88 της λονδρέζικης εταιρείας Czech & Speake με τις νότες από σανταλόξυλο και γεράνι είναι ένα έντονο άρωμα που δεν γινόταν να μη συμπεριληφθεί σε αυτήν τη λίστα.

Creed Aventus Cologne

Ένα φρέσκο και ​​ξυλώδες άρωμα, στη σύνθεση του οποίου συναντάμε την αρωματική έκρηξη από μανταρίνι, τζίντζερ και ροζ πιπέρι σε συνδυασμό με τις υπέροχες νότες σανταλόξυλου, βετιβέρ και πατσουλί.

Acqua di Parma Colonia

Ένα δροσερό, εκλεπτυσμένο και διαχρονικό άρωμα. Μια σύνθεση γεννημένη από τα εσπεριδοειδή της ηλιόλουστης Σικελίας και το αρμονικό χαρμάνι εσάνς λουλουδιών όπως η λεβάντα και το δαμασκηνό τριαντάφυλλο που γίνονται ένα με τις ξυλώδεις νότες του βετιβέρ, του σανταλόξυλου και του πατσουλί στη βάση.

Tom Ford Oud Wood

Το ξύλο Oud είναι ένα από τα πιο σπάνια, πολύτιμα και ακρινά συστατικά της αρωματοποιίας. Συνηθίζεται να καίγεται μέσα σε ναούς για να διεγείρει τις αισθήσεις, το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα. Το εξωτικό ξύλο τριανταφυλλιάς και το κάρδαμο προσδίδουν μια μυστηριώδη καπνιστή σύνθεση στο σανταλόξυλο.

Clive Christian No. 1

Τα αρώματα του Clive Christian βρίσκονται στο νούμερο ένα της λίστας με τα ακριβότερα αρώματα του κόσμου από το 2006. To No. 1 είναι ένα από τα πιο εμβληματικά αρώματά του, με νότες από σανταλόξυλο, μόσχο και βετιβέρ.

Penhaligon’s Blenheim

Ένα εμβληματικό άρωμα που δημιουργήθηκε το 1902 και πήρε το όνομά του από το παλάτι Blenheim, την οικία ενός από τους πιο σεβαστούς γαλαζοαίματους της Αγγλίας, του Δούκα του Marlborough στο Oxfordshire. Αποτελεί ένα μείγμα από έλαια εσπεριδοειδών, μπαχαρικά και ξύλα.

  • Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο mensarena.gr.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This