Αυτά είναι τα 5 πιο ακριβά αρώματα του κόσμου

Πόσο ακριβό μπορεί να είναι ένα άρωμα;

Must Read

Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που όταν ψάχνουν να αγοράσουν ένα νέο άρωμα, συνήθως ζητάνε να δουν τα ακριβότερα του καταστήματος, ενώ υπάρχουμε και εμείς που απλώς ψάχνουμε να βρούμε ένα που να μας ταιριάζει και να μας αρέσει η μυρωδιά του.

Πόσο ακριβό, όμως, μπορεί να είναι ένα άρωμα; Σίγουρα το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι τα αρώματα διάσημων εταιρειών, αλλά και μερικά περιορισμένης έκδοσης που το πολύ να φτάνουν τα 500 ευρώ. Σε αυτό το άρθρο δεν θα μιλήσουμε για τα συγκεκριμένα αρώματα, αλλά γι’ αυτά που ξεπερνούν κατά πολύ το συγκεκριμένο ποσό.

Ακολουθούν τα 5 πιο ακριβά αρώματα του κόσμου αυτήν τη στιγμή:

Clive Christian No. 1 Imperial Majesty

Τα αρώματα του Clive Christian βρίσκονται στο νούμερο ένα της λίστας με τα ακριβότερα αρώματα του κόσμου από το 2006. Είναι επίσης γνωστά περισσότερο για το μπουκάλι τους παρά για το άρωμα τους και το Imperial Majesty είναι απόδειξη αυτού, καθώς μοιάζει με ένα έργο τέχνης. Δεν κυκλοφορεί πλέον στην αγορά, αλλά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το αποκτήσουν σε δημοπρασία έναντι του εξωφρενικού ποσού των 375.000 ευρώ!

Gianni Vive Sulman Parfum VI

Αυτό υπήρξε το άρωμα του Michael Jackson και παραδίδεται σε ένα κλειστό κουτί με κλειδί. Το μπουκάλι του είναι από χρυσό, διαμάντι και ρουμπίνι. Το κόστος του ανέρχεται στα 78.500 ευρώ.

Paco Rabanne Luxe Edition Perfume

Ο Paco Rabanne δημιούργησε την πιο πολυτελή εκδοχή του αρώματος One Million και την παρουσιάζει μέσα σε ένα βαλιτσάκι με λουκέτο. Η συσκευασία και το μπουκάλι του αρώματος είναι κατασκευασμένα από χρυσό 18 καρατίων και γι’ αυτό κοστίζουν 49.100 ευρώ.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο mensarena.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This