Οι ένδοξες Απόκριες με την Ελένη Μενεγάκη

Ο φωτορεπόρτερ Δρούκας θυμίζει τα κοστούμια που φορούσε τέτοιες μέρες η Μενεγάκη!

Must Read

Μπορεί οι φετινές Απόκριες να χάθηκαν στη… σκόνη του τρίτου κύματος της πανδημίας, που «χτυπά» αλύπητα τη χώρα μας αυτή την περίοδο, ωστόσο ο γνωστός φωτορεπόρτερ Νίκος Δρούκας μάς έδωσε μια γεύση από παλιότερες (ένδοξες!) τηλεοπτικές αποκριάτικες στιγμές με πρωταγωνίστρια την Ελένη Μενεγάκη.

Κάθε χρόνο, τέτοιες ημέρες, η λαμπερή παρουσιάστρια υποδεχόταν τους τηλεθεατές της φορώντας εντυπωσιακά αποκριάτικα κοστούμια. Ο φωτογράφος, λοιπόν, ανέσυρε από το αρχείο του μερικές από αυτές τις εμφανίσεις-υπερπαραγωγή της Ελένης.

Οπως είχε αποκαλύψει, μάλιστα, η ίδια τις Απόκριες του 2020, λίγους μήνες πριν αφήσει τον τηλεοπτικό της θρόνο για άγνωστο χρονικό διάστημα, η καρναβαλική περίοδος ήταν πάντα από τις αγαπημένες της. «Μου άρεσε πάντα αυτή η εποχή. Μου αρέσει που ο κόσμος παίρνει αυτή την ωραία διάθεση – λίγο να κουνηθούμε, να τσιμπήσουμε, λίγο να κάνουμε μια σαχλαμαρίτσα, να δούμε και δύο φίλους μας. Είναι μια περίοδος που μας παρασέρνει στη ζωηράδα» είχε πει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This