Βαρύ πένθος για τον Ίαν Στρατή – Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του

Must Read

Σε βαρύ πένθος βρίσκεται ο Ίαν Στρατής, ο οποίος συμμετέχει για δεύτερη φορά στο φαντασμαγορικό show «Your Face sounds Familiar».

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Espresso» το μυαλό του νεαρού τραγουδιστή αυτές τις ώρες δεν είναι στις πρόβες και τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του, αλλά σε ένα πολύ στενό του συγγενικό πρόσωπο που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, με τον τραγουδιστή να είναι στο πλευρό του αυτές τις δύσκολες ώρες.

Έτσι, λοιπόν, ο Ιαν, με κακή ψυχολογία, αυτή την περίοδο έχει βάλει πάνω απ’ όλα τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει η οικογένειά του και όχι τις μεταμορφώσεις του, κάτι που ενδεχομένως θα επηρεάσει την παρουσία του στο «Your Face Sounds Familiar». Αυτό το γνωρίζουν οι υπεύθυνοι της παραγωγής και του καναλιού, και κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zappIT, πριν λίγες ώρες έφυγε από τη ζωή ο 55χρονος πατέρας του έπειτα από την πολύμηνη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Λόγω του δυσάρεστου αυτού γεγονότος, το σημερινό γύρισμα «Your Face Sounds Familiar» μεταφέρεται σε άλλη μέρα. Ωστόσο φαίνεται να μην υπάρχει πρόβλημα με τη ροή του σόου καθώς βρίσκονται αρκετά μπροστά στα γυρίσματα σε σχέση με το επεισόδιο που βλέπουμε εμείς στον αέρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This