Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο η Μαρία Σιδηροπούλου!

Η πρώην συνεργάτις του Αρναούτογλου πετάει στα σύννεφα!

Must Read

Baby boom για τη Μαρία Σιδηροπούλου! Το πρώην μοντέλο, που έγινε γνωστό στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συνεργασία του με τις εκπομπές του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο παλιό Mega και πλέον έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, σκορπίζοντας γύρω της χαμόγελα ευτυχίας.

Πρόκειται για τον δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία Αρσένη Αλιπραντή, ο οποίος διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα στην Πάρο, όπου ζουν οικογενειακώς τους περισσότερους μήνες του χρόνου.

Με τον σύζυγό της Αρσένη Αλιπραντή

Η Μαρία έφερε στον κόσμο την κόρη της με καισαρική τομή στο μαιευτήριο «Ρέα», έχοντας στο πλευρό της τον γιατρό της Σαράντη – Σάκη Λουκά, ο οποίος ήταν κοντά της και στη γέννα του γιου της Γιάννη πριν από λίγα χρόνια. Το νέο μέλος της οικογένειας Αλιπραντή γεννήθηκε το περασμένο Σάββατο, στις 7 το βράδυ, και ζυγίζει 3 κιλά και 220 γραμμάρια.

Θέλοντας να μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς φίλους της, η όμορφη μανούλα ανέβασε φωτογραφίες με τα πατουσάκια της νεογέννητης κόρης της γράφοντας «καλώς ήρθες, πριγκίπισσά μου».

Ιδιαίτερα χαρούμενος με την άφιξη του «πελαργού» για δεύτερη φορά στο σπιτικό τους είναι και ο πατέρας της μικρής Αρσένης Αλιπραντής, όπως και ο αδελφός της Γιάννης, ο οποίος γιόρτασε πρόσφατα τα τέταρτα γενέθλιά του. Να τους ζήσει!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This